Ce fac restaurantele în criza Covid-19: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, invitat online #deladistanță, joi 26 martie 2020, de la 15.00

de Raluca Abrihan     HotNews.ro
Miercuri, 25 martie 2020, 17:29 Actualitate | Coronavirus


Dragos Petrescu, proprietar Grupul City Grill
Foto: Hotnews
Mai gătesc restaurantele în perioada crizei coronavirus? Ce se întâmplă cu angajaţii – chelneri, bucătari, manageri? Cum îşi mai plătesc patronii de restaurante şi cafenele chiriile în această perioadă? Încercăm să răspundem la toate aceste întrebări live, joi 26 martie 2020, de la 12.00, într-un interviu #deladistanță cu omul de afaceri Dragoş Petrescu, proprietarul grupului City Grill (din care fac parte Hanu’ Berarilor, City Grill şi City Cafe, Buongiorno, Caru’ Cu Bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescăruş şi Becker Brau).

  • Puteţi adresa invitatului întrebări, în scris, până joi, ora 14.00;
  • Pentru întrebări, folosește formularul de comentarii de la finalul articolului.
  • Puteţi urmări interviul pe Hotnews.ro, StartupCafe.ro și pe canalul Youtube StartupCafe.ro;

Dragoş Petrescu este proprietarul grupului City Grill, care operează restaurantele şi cafenelele: Hanu’ Berarilor, City Grill şi City Cafe, Buongiorno, Caru’ Cu Bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescăruş şi Becker Brau).

Discutăm cu Dragoş Petrescu despre:
  • Cum a afectat pandemia de coronavirus afacerile lui.
  • Ce se întâmplă cu industria HoReCa în această perioadă. Posibile soluţii
  • Ce se va întâmpla cu angajaţii din industrie.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















5018 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by