Cora anunță că a modificat programul hipermarketurilor în concordanţă cu noile măsuri impuse de autorităţi şi intrate în vigoare de luni, care limitează circulaţia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise între orele 7:30 - 20:30, iar între orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum şi cadrelor medicale.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat. De asemenea, am dorit să ne asigurăm că, după închiderea magazinelor, tot personalul şi consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie", a transmis retailerul printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Cora mai spun că pentru a putea respecta recomandările de a păstra cel puţin doi metri distanţă între clienţi, îşi rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia.

"Îi asigurăm de asemenea pe consumatori că avem stocuri, ne aprovizionăm continuu şi, dacă apar discontinuităţi la unele produse, acestea sunt temporare", mai spune sursa citată.