Opt români aflați în străinătate - 7 în Italia și unul în Franța - au murit de la începutul pandemiei de coronavirus, potrivit datelor transmise duminică de către Ministerul de Externe. Informațiile transmise cu o zi în urmă indicau 6 români decedați în Italia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 43 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 33 în Italia, 4 în Spania, 2 în Namibia, unul în Luxemburg, unul în Irlanda, unul în Tunisia și unul în Franța.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 8 cetățeni români aflați în străinătate, 7 în Italia și unul în Franța, au decedat, a transmis duminică Ministerul de Externe.

Cu o zi în urmă, autoritățile anunțau că 6 români din Italia și unul din Franța au murit de COVID-19 de la începutul epidemiei de coronavirus și că, în total, 30 de cetățeni români din străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.