O femeie din București care era izolată la domiciliu a fugit pe geam dintr-o locuință aflată la parterul unui bloc. Incidentul a avut loc sâmbătă noapte, iar femeia a fost preluată de polițiști și dusă într-un centru de carantină, așa cum prevede ordonanța militară emisă cu o zi în urmă, prin care cei care nu respectă autoizolarea sunt plasați automat în carantină instituționalizată.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Grupului de comunicare strategică, având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgență pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domiciliu, Poliția Capitalei și Direcția de Sănătate Publică București au luat decizia mutării unei persoane din izolare la domiciliu în carantină instituționalizată.

Este vorba despre o femeie care a ieșit pe geam dintr-o locuință de la parterul unui bloc din București, incidentul fiind sesizat la 112 de o persoană, sâmbătă noapte, în jurul orei 03.00.

La fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 13, care au depistat-o pe femeie și au stabilit că ea se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoană. A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar femeia a fost dusă într-un centru de carantină, mai spune sursa citată.