Poliţiştii de la Secţia 8 din Municipiul Bucureşti au intervenit, sâmbătă seara, în cazul unei femei care manifesta un comportament violent pe stradă, aceasta fiind imobilizată şi dusă la spital, unde a afirmat că a revenit recent în ţară şi i s-a pus în vedere să se autoizoleze, ea fiind amendată cu 5.000 de lei şi fiind informată şi Direcţia de Sănătate Publică, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Astăzi, 21 martie, în jurul orei 17:00, prin apel 112, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe un bulevard situat în zona sa de competenţă, o femeie aleargă pe stradă şi se manifestă violent. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă şi au depistat persoana. Având în vedere comportamentul agresiv pe care îl manifesta, a fost necesară imobilizarea şi ulterior transportarea la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au fost sprijiniţi şi de rudele persoanei”, se afirmă într-o informare transmisă de către Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, ulterior femeia respectivă a afirmat că a revenit recent în ţară şi i s-a pus în vedere să se autoizoleze.

„A fost informată Direcţia de Sănătate Publică, iar persoana a fost sancţionată contravenţional, conform OUG nr. 1/1999, cu suma de 5.000 lei”, mai precizează Poliţia Capitalei.