"Stați acasă, pentru că în vremurile astea e foarte important să fii deștept, nu să fii prost, ca să poți să tragi o concluzie și să poți să ai propriile păreri”, este mesajul transmis elevilor de către actorul Mihai Bobonete, într-o campanie inițiată de Ministerul Educației pentru a-i convinge pe elevi să se protejeze de coronavirus stând acasă.

Stai AcasaFoto: Hotnews

Mesajele vedetelor fac parte dintr-o campanie a Ministerului Educației, intitulată "Stai acasă!”, prin care elevii, studenții și părinții sunt îndemnați să stea în casă pentru a se proteja de infectarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Prima vedetă care le-a transmis un mesaj elevilor a fost Andreea Esca. Ea le-a spus copiilor că nu e o joacă ceea ce se întâmplă: "Vă rog să luați jocurile în joacă, dar să nu luați și acest virus în joacă! Chiar nu e o joacă! Arătați că vă pasă!”.

Joi, actorul Mihai Bobonete le-a transmis și el elevilor un mesaj prin care îi îndeamnă să facă școală acasă.

”Îmi pasă! Școala de acasă! Asta înseamnă că susțin și eu îndemnul Ministerul Educației de la noi din țară și vă îndemn pe toți care sunteți la școală să stați acasă și în continuare să faceți școală de acasă, pentru că în vremurile astea e foarte important să fii deștept, nu să fii prost, ca să poți să tragi o concluzie și să poți să ai propriile păreri. Stai acasă și învață în continuare, fă școală de acasă, e la fel de important ca și dacă nu s-ar fi întâmplat nimic. Fii deștept!”, a transmis Bobonete.