Conducerea grupului Intact a hotărât, în perioada crizei cauzate de coronavirus, să reducă salariile din companie cu 20%, iar o parte dintre angajați vor fi suspendați în această perioadă, potrivit Paginademedia.ro.

Mihai Gadea in direct cu telespectatoriiFoto: Captura video

Pentru următoarele 30 de zile, angajații companiei vor lua 80% din venitul normal, iar o parte dintre angajați vor fi suspendați în această perioadă. Este vorba, în principal, despre cei care lucrau la producții care au fost oprite momentan, din rațiuni de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus.

Măsura se aplică angajaților tuturor posturilor din grupul Intact.

Contactați de Paginademedia.ro în legătură cu măsurile luate, oficialii Antena Group au explicat, fără alte detalii, că "aceste măsuri au un caracter temporar și sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor față de telespectatori, de angajați și de partenerii de business."

În această săptămână, Antena Group a anunțat o serie de măsuri în contextul epidemiei de coronavirus. Printre acestea, pe lângă măsurile de protectie a angajailor (lucrul de acasă) suspendarea filmărilor pentru programe precum Chefi la cuțite, Next Star sau serialul Sacrificiul, dar și renunțarea la emisiunile înregistrate de la Antena 3. La Antena Stars, matinalul a fost mutat între 10.00 și 13.00 (față de 8.00-12.00), iar emisiunea Agenția VIP cu Cristi Brancu nu va mai avea ediții în timpul săptămânii, doar sâmbăta și duminica.