​Agențiile Loto din toată țara se închid începând de miercuri, 18 martie, până la o dată care va fi anunțată ulterior, anunță Loteria Română. Ultima tragere loto va avea loc joi, 19 martie, pentru cei care au jucat până acum.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Începând de astăzi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Prin urmare, începând de astăzi, agențiile LOTO sunt închise”, potrivit unui comunicat de la Loteria Română.

Instituția precizează că ultima extragere va avea loc pe 19 martie 2020 pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi. ”Aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc. Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii casierie resedința de județ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei http://nub.ro/eb9”, precizează reprezentanții loteriei.

La nivelul aparatului central se vor efectua plăți de luni până joi în intervalul 8:30-14:00 și vineri în intervalul 8:30-13:00, în conformitate cu plafoanele stabilite și comunicate pe site-ul loto.ro, mai anunță loteria.