Singura izoletă din dotarea ISU Neamţ este nefuncţională, aceasta neputând fi folosită la transportul persoanelor depistate cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate, luni, într-o conferinţă de presă, de locţiitorul inspectorului şef al ISU Neamţ, colonelul Cătălin Leonte, scrie Agerpres. În judeţul Neamţ au fost confirmate până acum trei cazuri de coronavirus, toate la femei din Piatra-Neamţ, Roman şi Bicaz.

CoronavirusFoto: AGERPRES

Potrivit sursei citate, cele trei paciente din judeţul Neamţ depistate pozitiv au fost transportate cu o izoletă pusă la dispoziţie de inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din judeţele învecinate, în funcţie de disponibilitate, iar ISU Neamţ vine cu autospeciala de transport.

"Izoleta a fost achiziţionată în anii anteriori şi înainte de creşterea incidenţei cazurilor a devenit nefuncţională, aspect pe care l-am raport eşaloanelor superioare. Am întreprins demersurile pentru repararea acesteia, dar, din păcate, nu s-a reuşit până la această oră", a declarat căpitanul Cătălin Leonte.