Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare la Marea Moschee din Abu Dhabi, alimentând zvonurile privind absenţa în vacanţă prelungită a liderului PSD.

HotNews.roFoto: Hotnews

Irina Tănase a postat pe Instagram o fotografie în care apare la Marea Moschee din Abu Dhabi - Emiratele Arabe Unite, scrie Mediafax.

Ultima apariție publică a liderului PSD a fost în 27 decembrie, la Antena 3. El a intrat apoi în concediu, atribuțiile lui la șefia Camerei Deputaților fiind preluate de Florin Iordache, din 29 decembrie.

Astăzi, liderul PSD a postat pe Facebook un mesaj în care se declară convins că "națiunea română își va regăsi resursele patriotice care au făcut-o mare și puternică, așa cum a făcut-o de fiecare dată în momentele majore ale istoriei". "Unirea de la 1859 a Principatelor Române Moldova și Țara Românească a fost un act de curaj național și de inteligență diplomatică – două valori ce trebuie readuse în prim-planul vieții politice românești din prezent. Am convingerea că, așa cum a făcut-o de fiecare dată în momentele majore ale istoriei, națiunea română își va regăsi resursele patriotice care au făcut-o mare și puternică", a scris Dragnea.

La începutul lunii ianuarie, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, declara la B1 TV că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea. Tănase a împlinit în luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea.