Alborosie si Morcheeba se numara printre numele care se afla pe afisul celei de-a patra editii a Bucharest GreenSounds Festival, ce va avea loc de vineri pana duminica, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, relateaza News.ro.

Morcheeba la Sala PalatuluiFoto: Events / Cristi Mitrea

Pe langa concerte sustinute de artisti straini si romani vor fi organizate diverse activitati, un spatiu dedicat gastronomiei internationale si un bazar urban.

Cap de afis al serii de vineri este artistul italian reggae Alborosie, care va canta alaturi de The Shengen Clan. Grupul trip-hop britanic Morcheeba, format din Skye Edwards si Ross Godfrey, concerteaza sambata, cand pe scena va urca si trupa olandeza de rock alternativ De Staat.

Duminica, pe scena principala va urca Jazzanova Live feat. Paul Randolph si trupa de coveruri The Baseballs.

Subcarpati, Pixels, The Mono Jacks, Damian Draghici, Radu Almasan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D¬Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe si DJ Teo vor sustine show-uri la Bucharest GreenSounds Festival 2017.

Festivalul la care accesul este liber este organizat de Primaria Capitalei prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.