MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunţă achiziţionarea pachetului integral de acțiuni al societăților din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii și servicii conexe din județul Bihor.

MedLife achiziționează Medicris OradeaFoto: MedLife
  • Tranzacția a fost derulată de către Genesys Arad, una dintre primele companii integrate în grupul MedLife.
  • Odată cu această tranzacție, MedLife își consolidează portofoliul de servicii pentru pacienții și abonații din Bihor.

Medicris activează de peste 20 ani pe piața de servicii medicale private din Oradea și oferă servicii medicale de ambulator care integrează 9 specialități medicale: medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie și altele. În prezent, clinica are un portofoliu de peste 22.000 de abonați.

„Această nouă tranzacție înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienții și abonații noștri, Medicris Oradea fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de medicina muncii din Bihor, la care se adaugă alte câteva specialități conexe. Odată cu integrarea noului portofoliu de abonați, vom putea deservi și mai multe companii locale, venind în întâmpinarea acestora cu servicii complementare oferite și prin intermediul hyperclinicii și a laboratorului pe care le avem la Oradea sau a centrului de dermatologie și estetică, DermaLife, inaugurat la începutul acestui an”, a declarat Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Potrivit reprezentanților companiei, tranzacția Medicris Oradea a fost derulată de către Genesys Arad, una dintre primele companii achiziționate de grupul MedLife.

Grupul MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziții în zona medicală, va continua să investească masiv în creșterea rețelei din România prin derularea unor noi tranzacții de dimensiuni medii și mari în perioada următoare.