Lounge-ul Hyperspace de la bordul unei nave de croazieră a Disney servește cel mai „rar” și „valoros” cocktail din universul Star Wars dar acesta va goli portofelele doritorilor de 5.000 de dolari, relatează IGN.

HotNews.roFoto: Hotnews

O înregistrare video apărută pe platformele social media arată exact ce vor primi clienții pentru suma impresionantă, băutura ajungând la masă într-un camtono (containerul de securitate folosit pentru păstrarea lucrurilor de valoare în serialele The Mandalorian și Cartea lui Boba Fett) și este dezvăluită după învârtirea unui buton care face cilindrul rotund să se deschidă.

La fel ca recuzitele folosite în serialele Star Wars create de Disney, panourile laterale ale recipientului cad pentru a dezvălui interiorul său, în cazul de față 3 pahare de shoturi în care este servită băutura ce costă 5.000 de dolari și este denumită oficial Kaliburr Crystall.

Revista Fortune notează că băutura este disponibilă exclusiv la bordul Disney Wish, cel mai nou vas de croazieră al Disney, care își va începe voiajele începând cu data de 15 iulie. Costul unui bilet variază între aproximativ 1.800 de dolari la peste 26.000 de dolari, în funcție de destinața finală, durata călătoriei și camera aleasă.

Ce primești de un cocktail ce costă 5.000 de dolari

Cocktailul este servit în lounge-ul Hyperspace, un bar tematic ce amintește de „hotelul” Galactic Starcruiser deschis de Disney la parcul său de distracții din Florida în primăvara acestui an și care, la fel ca băutura exclusivistă servită la bordul vasului său de croazieră, a atras atenția prin prețurile sale dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată.

În mod interesant, Disney ține secrete ingredientele cocktail-ului de 5.000 de dolari și nici n-a precizat deocamdată dacă de banii aceștia clienților li se va permite să păstreze recipientul camtono în care este servit drept suvenir.

Site-ul Fanbyte scrie însă că o ipoteză populară este că băutura servită este bazată pe coniacul Ludovic al XIII-lea al Remy Martin, care de regulă este vândut cu 3.000-4.000 de dolari sticla însă alții speculează că ar putea fi vorba de un cocktail bazat pe o băutură mai trivială și că prețul astronomic se datorează modului inedit în care este servit.

Vasul de croazieră Disney Wish este prima navă lansată de Disney în mai bine de un deceniu, devenind a cincea din flota sa. Pe lângă tematica Star Wars, el este inspirat puternic din francizele Marvel și Frozen, oferind fanilor mai multe atracții la bordul său.

Te-ar putea interesa și: