Analiza WBS - Indicii BVB au inchis in urcare sedinta de vineri.  Indicele SIF-urilor s-a apreciat cu 1,7%

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 19 februarie 2010, 22:17 Economie | Burse

 documente
Indicii Bursei de Valori București au inceput ultima zi a saptamanii cu scaderi de peste o jumatate de procent, urmate insa de aprecieri susținute care au condus la variații de inchidere pozitive, situate intre 0.71% (BET) și 1.75% (BET-FI). Alaturi de SIF-uri, care au realizat creșteri cuprinse intre 0.71% (SIF2 Moldova) și 2.37% (SIF3 Transilvania), piața a fost influențata semnificativ de evoluția pozitiva a acțiunilor OMV Petrom; aprecierea de 2.20% a acestora a contribuit cu 21.82 de puncte la creșterea de 36.86 de puncte a indicelui BET și cu 4.11 puncte la avansul de 11.72 de puncte realizat de indicele energetic BET-NG.

SIF5 a fost și astazi cea mai lichida companie de pe piața de acțiuni, cu tranzacții in valoare de 3.06 milioane de lei , fiind urmata de Dafora (2.9 milioane) și BRD (1.7 milioane). Lichiditatea pieței de acțiuni a secțiunii BVB a scazut astazi pana la 18.15 milioane de lei, in timp ce valoarea tranzacțiilor de pe piața de obligațiuni a crescut la 76 milioane de lei. Pe secțiunea RASDAQ totalul tranzacțiilor a coborat la 1.67 milioane lei.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

138 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri