M247 Europe, una dintre cele mai importante companii ITC din tara, da startul reducerilor de Black Friday azi, 25 noiembrie, urmand sa incheie campania pe 28 noiembrie. Compania ofera 50% reducere pentru primele trei luni la intreaga sa gama de servicii ITC, de la solutiile de Servere Dedicate si Colocare in propriul Data Center din Bucuresti pana la pachetele de Internet Local sau Global in toate locatiile sale (Europa si America).

BlackFriday_M247Foto: Smile Media

Datorita interesului din ce in ce mai mare pentru Black Friday, M247 a decis ca anul acesta campania promotionala sa se desfasoare in perioada 25 - 28 noiembrie. In aceste 4 zile clientii care aleg sa achizitioneze pachete noi de servicii ITC vor beneficia de 50% reducere pentru primele 3 luni. Aceasta reducere se aplica tuturor serviciilor M247, cu exceptia celor pentru inregistrarea domeniilor, licentelor si certificatelor SSL.

Compania estimeaza o crestere a numarului de comenzi noi cu peste 30% in cele 4 zile de reduceri, cifra care se bazeaza pe faptul ca produsele si serviciile ITC se afla in topul preferintelor de cumparare ale romanilor pentru Black Friday.

M247 Europe a intrat pe piata locala in 2012 si face parte din grupul britanic M247 Ltd. Intr-un timp relativ scurt, aceasta a devenit una dintre cele mai apreciate companii de telecomunicatii din Romania, oferind o gama completa de servicii inovative, printre care se numara solutii de cloud hosting, servicii premium de colocare, internet business, servere dedicate, VPS sau consultanta privind siguranta datelor. De asemenea, compania a lansat recent un nou serviciu de protectie anti-DDoS sustinut de una dintre cele mai eficiente platforme de protectie si mitigare a atacurilor cibernetice.

Mai multe aflati aici:http://bit.ly/M247_BlackF

­