Orange, cel mai mare operator local de comunicatii mobile, va desfasura campania de Black Friday in perioada 18-27 noiembrie si promite ca cei interesati pot cumpara din magazinul online mii de produse cu reducere, in limita stocului disponibil, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange. Operatorul anunta intr-un comunicat transmis vineri ca in perioada campaniei ofera transport gratuit pentru telefoanele achizitionate, deblocare gratuita pentru orice telefon achizitionat la pret standard, retur gratuit in primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plati in rate si ca punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumparaturile online.

Black Friday la OrangeFoto: Orange Romania

Operatorul mobil precizeaza ca in campania de Black Friday va avea reduceri la o gama variata de smartphone-uri de la producatorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia si Orange, accesorii si gadgeturi precum smartwatch-uri, bratari fitness, camere foto si video Polaroid, boxe bluetooth, casti, baterii externe si multe altele.

Orange, cel mai mare operator local de comunicatii mobile, a ajuns la 10.175.000 de clienti (n.a SIM-uri valabile) in trimestrul incheiat in data de 30 septembrie din acest an, in scadere cu peste 100.000 de clienti fata de perioada similara a anului trecut, arata datele grupului Orange. Pe de alta parte, fata de aceeasi perioada de referinta veniturile au crescut cu 3,3% pana la 251,1 milioane de euro, operatorul fiind la al 6-lea trimestru consecutiv de crestere a veniturilor. La sfarsitul trimestrului al treilea din acest an, operatorul avea 315.000 de abonati la televiziunea prin satelit, in crestere cu 26,3% fata de perioada similara din 2015.