EvoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online, va organiza intre 18 si 20 noiembrie Black Friday, promitand ca va avea 25.000 de produse la reducere. Compania promite ca jumatate dintre produse vor fi livrate in sub 48 de ore, iar restul in cel mult patru zile. Termenele de livrari sunt mici daca tinem cont de faptul ca, de la an la an, curierii sunt tot mai solicitati si firmele fac fata cu greu.

EvoMAG spune ca va avea la vanzare 25.000 de produse la pret redus, unele dintre ele urmand sa fie puse la vanzare cu reducere de 50%.

Pregatirile pentru Black Fiday au inceput in urma cu trei luni. Au fost facute investitii de peste 100.000 de euro in platforma din spatele site-ului, aceasta fiind capabila in prezent sa faca fata oricarui nivel de trafic si procesare, spun cei de la evoMAG.

Compania estimeaza ca va vinde de 4,5 milioane euro, ceea ce va reprezenta peste o cincime din vanzarile estimate pe intreg 2016. Compania estimeaza ca de doua ori mai multi clienti vor cumpara produse in rate de Vinerea Neagra.