La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Precizare:

Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, avem nevoie sa inregistram un numar de telefon unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Mecanismul Concursului

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro si raspund corect la una sau toate intrebarile zilnice din cadrul concursului “Stii de la ING!”.

La concurs si implicit la loterie, poate participa orice persoana care a raspuns corect la intrebarile postate pe site, chiar daca nu a aderat sau nu si-a manifestat intentia de a adera la unul din fondurile ING.

Intrebarile vor fi afisate pe pagina principala a site-ului HotNews.ro in perioada 7 septembrie – 2 octombrie 2009. Vor exista 20 de intrebari afisate succesiv timp de 20 de zile (de luni pana vineri), cate o intrebare pe zi, pe tema asigurarilor de viata si pensiilor private. Intrebarile sunt de tip grila, cu un singur raspuns corect.

Desemnarea castigatorilor

Castigatorii premiilor zilnice vor fi alesi la finalul fiecarei zile prin tragere la sorti electronica dintre cei care au raspuns corect la intrebarea din ziua respectiva. Ei vor fi anuntati pe pagina principala a site-ului si personal, prin telefon sau email, a doua zi dupa ce au raspuns la intrebare si au fost alesi castigatori. Desemnarea castigatorului final se va face prin tragere la sorti dintre concurentii care au raspuns corect la toate intrebarile din concurs.

Premii

Concursul va avea 20 de premii zilnice si un premiu final. Premiile zilnice vor fi anuntate o data cu postarea intrebarii zilei, imediat sub textul intrebarii si in pagina speciala de concurs.

Premiile se acorda in termen de 15 de zile de la data de incheiere a concursului. Toti castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.hotnews.ro in maximum 5 zile de la data incheierii concursului.

Premii zilnice:

* Camera foto EASYSHARE Z8612 IS

* HDD extern Prestigio Data Safe II 2.5, Fashion Edition, 500GB

* GPS Mio Moov200u, Europe plus

* HD Digital Media Player LaCie LaCinema Classic, 500GB

Marele premiu: Un LCD Samsung LE-32B530 si un sistem Home Cinema Samsung HT-TZ315.

Castigatorii nu pot ridica contravaloarea in bani a premiilor castigate si nu pot solicita un alt premiu zilnic fata de cel anuntat pentru ziua in care au fost castigatori.

Intrarea in posesia premiilor

Numele castigatorilor vor fi afisate pe www.hotnews.ro, iar castigatorii vor afla cum pot intra in posesia premiilor sunand la numarul de telefon 021-314.88.12. Castigatorii isi pot revendica premiile pana pe 30 octombrie 2009.

Calendar

Perioada de desfasurare: 7 septembrie – 2 octombrie 2009.

Afisarea listei integrale a castigatorilor: 5 octombrie 2009.

Contact

Mai multe informatii referitoare la concurs aflati trimitand un e-mail cu intrebari la adresa concursului concurs[at]hotnews.ro.

Dispozitii finale

Persoanele interesate sa participe la concurs sunt de acord cu prezentul Regulament. Numele si prenumele castigatorilor vor fi aduse la cunostinta publicului, in scopuri publicitare, prin mass-media in modalitatile pe care Organizatorul le va considera necesare, fara nici un fel de compensare.

La cererea expresa a participantilor, Organizatorul le va asigura dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii vor trimite o cerere la punctul de lucru al Organizatorului, intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Ne rezervam dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare. Ulterioarele decizii luate in cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleasi proceduri mentionate mai sus.