Daca vrei sa experimentezi senzatii tari pe litoral, poposeste pe plaja de la Vama Veche. Aici, cu maximum 300.000 de lei pe zi poti avea parte de tot ce-ti doreste sufletul: 10 beri, ceva mancare - dupa buget - si o portie de desert atunci cand simti nevoia. Adica nelipsitul sex pe plaja. Daca mai esti suficient de treaz ca sa simti ceva.

Nu conteaza daca esti singur sau cu perechea; totul se rezolva daca vrei sa incerci si ceva nou. Utima moda in materie de senzatii tari este pachetul “iarba”, bere si schimbarea partenerului pentru a te umple, cica, de energie. S-a dus vorba ca schimbul de experienta ajuta la refacerea rapida a organismului dupa mai multe nopti de nesomn.

In cazul in care esti venit la mare singur si cauti o partida senzationala alaturi de o femeie este imperios necesar sa dai o tura prin statiunea Vama Veche. Preturile nu sunt deloc mari, cazarea nu te costa mai nimic, locuri de campare se mai gasesc, iar femeile singure sunt mai multe si mai frumoase parca decat in restul statiunilor.

Chefuri si orgii pe banda rulanta

Nici la capitolul chefuri nu te poti plange, muzica si chefurile fiind nelipsite. Daca argumentele prezentate mai sus nu te-au convins, iti putem dezvalui ca o partida de sex nu te costa mai mult de 50.000 de lei.

Trebuie doar sa comanzi o halba - doua cu bere sau un gin tonic, daca domnisoara este mai pretentioasa, si esti rasplatit cu cea mai picanta partida de amor, un 69 clasic pe nisip, cum numai la mare iti este dat sa experimentezi.

O data fata agatata, totul decurge struna. Doar cand si cand trebuie sa mai arunci o privire in stanga sau dreapta pentru a nu fi surprins de o patrula de jandarmi care isi face rondul obisnuit de noapte.

Oricum, e bine de stiut ca, daca te pricepi sa negociezi si nu te iei la cearta cu “organul”, flagrantul te costa echivalentul a cateva pachete de tigari.

Mahmureala - problema nationala

Exista insa un inconvenient care este demn de semnalat. Trezitul de dimineata, dupa o lunga noapte de distractie, te costa mai mult decat o sticla de bere. Energizantul autohton, cafeaua dulce sau cu sare, costa cel putin 20.000 de lei. Multi spun insa ca nicaieri nu gasesti o cafea mai buna decat cea de la Vama Veche.