Situatia din redactia "Romaniei libere" s-a tensionat progresiv, pe masura apropierii campaniei electorale si a culminat cu mineriada WAZ, chiar in prima zi de campanie.

Suntem in masura, stimati cititori, sa prezentam inca o dovada indubitabila a legaturilor stranse intre Adrian Nastase - PSD si Bodo Hombach - WAZ.

Atat de bune si de prolifice sunt relatiile dintre cei doi in ultima vreme, incat s-a ajuns la o adevarata "performanta" pe plan extern: participarea la varf a oficialitatilor germane, in frunte cu cancelarul Gerhard Schr¹der si cu prietenii de vanatoare ai premierului, la campania electorala din Romania!

Am intrat in posesia unui document confidential care atesta ca pe 3 noiembrie, in localitatea germana Essen (sediul trustului WAZ), in plina campanie electorala, se va organiza o mare conferinta pentru intreprinzatorii mici si mijlocii din Germania si Romania, cu reprezentare autohtona la varf: Adrian Nastase si Mircea Geoana.

Moderatorul acesteia: nimeni altul decat dl Bodo Hombach, cel inhamat in Agentia Romana pentru Investitii Straine de Nastase ca sa trudeasca la programul de guvernare al PSD.