Internaţionalul englez David Beckahm işi va face debutul in cinematografie in filmul "Goal!", o trilogie despre fotbal estimată la 100 de milioane de dolari, in care ii va avea ca parteneri de platou pe coechipierii săi de la Real Madrid, Zinedine Zidane şi Raul, informează "The Scotsman".

Vestea vine după ce Beckham a fost văzut in compania actorului american Tom Cruise, la un meci al echipei Real Madrid. Fotbalistul impreună cu soţia sa Victoria plănuiesc să se stabilească la Los Angeles, la finalul carierei lui David.

Potrivit sursei citate, David Beckham va avea un rol mic in peliculă, interpretind un fotbalist din comunitatea hispanică a oraşului Los Angeles, care semnează un contract cu echipa engleză Newcastle United.

Primele două filme vor conţine secvenţe din meciurile echipelor Real Madrid şi Newcastle United, iar cel de-al treilea va include imagini de la Cupa Mondială din 2006.

"Nu este un secret faptul că vreau să antrenez copii după ce imi voi incheia cariera şi consider că trilogia «Goal!» va trimite un mesaj pozitiv tinerilor din intreaga lume ", a spus Beckham.

Primul film va fi lansat in luna august a anului viitor.