Puscasul marin Cristopher Robert Van Goether este recidivist in ce priveste coliziunile pe soselele Bucurestiului. In urma cu cateva luni, el a fost implicat intr-un alt accident rutier, masina pe care o conducea intrand in coliziune cu un Trabant, intr-o intersectie din Capitala.

Dupa aproape 24 de ore de la eveniment, americanul s-a prezentat la Politie, pentru a da explicatii in legatura cu incidentul produs. Din fericire, atunci nu s-au inregistrat victime. Ca si in accidentul a carui victima a fost muzicianul Teo Peter, si in urma cu cateva luni puscasul marin a refuzat sa i se masoare alcoolemia.

O echipa de procurori militari americani soseste azi la Bucuresti pentru finalizarea "dosarului Teo Peter"

Ambasadorul SUA i-a transmis condoleante din partea sa si a Guvernului american fiului lui Teo Peter

"Cu privire la desfasurarea cercetarilor privind accidentul soldat cu decesul muzicianului Teo Peter, va informam ca, in urma demersurilor initiate de Ministerul Justitiei, o echipa formata din procurori militari din Statele Unite ale Americii va sosi in cursul zilei de maine la Bucuresti pentru a colabora cu procurorii romani in vederea finalizarii cat mai rapide a dosarului intocmit in

aceasta cauza" - ne-a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al Ministerului Justitiei, Alina Tonigaru. Ambasadorul american, Jack Dyer Crouch II, a vorbit, luni, cu fiul lui Teo Peter, transmitandu-i condoleante din partea sa si a Guvernului american pentru pierderea suferita, informeaza un comunicat al Ambasadei SUA la Bucuresti.