De curand, tocmai a avut loc premiera unui nou spectacol la Teatrul Foarte Mic din Bucureşti. Este vorba de spectacolul „Elevator” de Gabriel Pintiliei, in regia Adrianei Zaharia şi scenografia lui Petrişor Staicu. In rolurile principale ii veţi vedea evoluand pe Simona Popescu şi pe şerban Mihăluş.

El – 18 ani. Ea – 18, fără trei săptămani. S-au intalnit să facă sex in liftul unei clădiri părăsite. Sunt reprezentanţii unei generaţii debusolate, care aleargă după nou, care nu cunoaşte limitările căci beneficiază din plin de progresul tehnologic.

Dar pentru prima dată aparatura ii trădează şi o simplă apăsare de buton nu mai oferă soluţii. Blocaţi in ascensor timp de mai multe zile, tinerii trec de la euforie la disperare. Ceea ce pare la inceput o simplă farsă, se transformă treptat intr-o dramatică luptă pentru supravieţuire, nu lipsită de umor.

Comedia capătă accente tragice, atmosfera devine claustrantă, iar liftul o inchisoare-sicriu. Primul spectacol pe un text caştigător al concursului dramAcum vă aşteaptă la Teatrul Foarte Mic. il puteţi urmări sambătă şi duminică, de la ora şapte seara.