Aproape 14 miliarde de lei au fost investiti intr-o piscina pentru relaxarea alesilor, fara ca sefii Parlamentului sa cunoasca cine a comandat investitia.

Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, si presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustin ca habar nu au cine a comandat investirea a 13,7 miliarde de lei pentru centrul de relaxare pentru parlamentari. Nicolae Vacaroiu a respins afirmatiile facute de Adrian Nastase conform carora Senatul ar fi ordonat construirea piscinei.

„Biroul Permanent al Senatului nu a discutat niciodata despre piscina. Nu s-a scris un rind. Nu am vazut-o, nu cunosc. Voi vorbi cu colegii mei din Biroul Permanent. S-ar putea sa fie un spatiu pentru arhiva. Avem nevoie de un spatiu de arhiva si cred ca daca punem acolo, pe podea, ar iesi un spatiu excelent“, a replicat Vacaroiu acuzatiilor lui Nastase.

Acesta afirmase cu o zi in urma ca beneficiarul lucrarilor este Senatul. „Banii vin prin intermediul Camerei, care este ordonatorul principal de credite, dar comanda vine de la cel care este beneficiarul spatiilor respective. Urmeaza ca Senatul sa se pronunte daca va considera oportuna continuarea acestor lucrari sau nu“, declarase Nastase.