Scrisorile fetei cu chilotii uriasi catre Constantin Valentin

Mada + Vali = IUBIRE

7.01.2002

Scumpul meu sot si iubirea vietii mele esti tu – mami

Mami astazi am primit exiva de la tine si m-am bucurat foarte mult pentru tot ce mi-ai scris. Azi am avut telefon si am vorbit cu mama ai mi-a spus ca a depus memoriul tau la Drepturile Omului si mi-a spus ca trebuie sa-ti vina confirmarea de primire. Mami sa-mi scrii daca ai primit exiva de la mine scrisa pe data de 4.01.

2002, sa stiu daca ai primito. Mami eu ti-am mai scris o scrisoare prin posta si vezi ca ti-am pus si un plic sa ai sa poti sa-mi dai raspuns. Te iubesc mult de tot mami credema ca nu te mint cu nimic.

Nici nu pot spune ce dor imi este de tine si de ochisorii tai frumosi si de gurita ta mica si dulce ca mierea. Mami te iubesc din tot sufletul meu si din toata inima mea si nu vreau sa te pierd niciodata in viata. Eu te iubesc cu adevarat, credema mami.

Mami tu sa stai linistit pentru ca mama a spus ca face tot ce poate sa te ajute si sa se faca dreptate pentru tine. Primul lucru care ma intreaba la telefon este ce face Valentin. Ma tot intreaba daca ne mai scriem si i-am spus ca da. Mami mai multe vom discuta la telefon.

Nu-ti pot scrie prea mult pentru ca nu sunt obisnuita sa scriu de tipar, dar scriu asa ca sa intelegi tu. Lasa mami ca ai sa inveti bine sa scrii si sa citesti daca ai vointa. In ultima exiva mi-ai spus sa-ti spun ce am putea face daca am fi o zi impreuna.

Mami stii destul de bine cit te iubesc si te doresc. Te vreau numai linga mine si langa inimioara mea. Daca ai fi acum langa mine, te-as saruta non-stop, te-as saruta pe guriia ta dulce, te-as saruta apoi pe gat, pe piept, pe burtica si-as cobora tot asa pina jos.

Vrei sa afli ce as mai face cu tine? Te-as saruta intre picioare, pe oute, apoi te-as mintiia tot corpul, ti-as luao in gura si as sugio poina cand voi gusta nectarul corpului tau. Apoi as vrea ca si tu sa ma saruti pe sani, pe burta apoi sa ma saruti pe pasarica.

Sa ma mingii peste tot, sa te joci cu limbuta in pasarica mea pana voi ajunge la disperare si-mi voi descarca toata energia. Apoi sa ma futi pina cand vom ajunge la extaz amindoi si atunci sa ejaculezi pe fata mea si pe sinii mei.

As vrea sa ne iubim asa pina la batrinete, sa adormim unul linga altul sa ne trezim tot impreuna. Cand imi scrii sa pui niste floci si putin sloboz pe scrisoare sa mai simt si eu mirosul.

Viitoarea exiva am sa o bag in pizda ca sa mai vezi si tu cum miroase, daca eram impreuna gustam reciproc unul din celalalt. Sa-mi scrii cand faci cererea de vorbitor ca sa o fac si eu. Da mami.

Mami indiferent unde te muta sa-mi spui ca sa stiu unde esti ca atunci cind nu te-am mai vazut in geam am fost foarte ingrijorata pentru ca am crezut ca ai facut ceva rau si tea izolat.

Mami eu aici ma opresc dar nu inainte de ati spune ca te iubresc mult mult de tot si nu vreau sa te pierd niciodata in viata mea pentru ca te iubesc cu adevarat credema mami ca nu te mint iti spun din inima.

Cu toata dragostea

A ta nevasta care te iubeste mult mult mult de tot.

Mada

Pupa mami gurita ta mica si dulce ca mierea.

Te iubesc mult.

Mami astept sa-mi scrii cum primesti de la mine. Te iubesc mult de tot mami.

Te iubesc mult de tot mami.

A.R.F.U.

A.R.U.

Pupa mami gurita ta mica si dulce

Cu toata dragostea a ta sotie care te iubeste mult mult mult de tot

Mada

Astept raspunsul tau cum primesti de la mine da mami.

Mami vezi ca suvita de par ti-o trimit in exiva urmatoare DA mami nu te supara pentru ca trebuie sa fac baie la cap.

Pupa mami gurita mica si dulce.

Cu toata dragostea a ta sotie care te iubeste mult mult mult de tot

Mada

Astept raspunsul tau cum primesti de la mine da mami te iubesc mult de tot.

A.R.T.

15.11.2001

Mada + Vali = IUBIRE

Scumpul meu sot si iubirea vieti mele

Mami astazi pe data de 14.11.2001 am primit cele doua exive de la tine care au fost scrise pe data de 13.11.2001 si m-am bucurat foarte mult mami.

Si eu mami te cred tot ce spui tu si nu ma indoiesc niciodata de tine pentru ca stiu ca imi spui numai adevarul si nu ma minti cu nimic asa cum nici eu nu te mint pe tine pentru ca te iubesc mult de tot.

Tu mami ai perfecta dreptate ca noi doi sa ne vedem de dragostea noastra si sa nu ne luam dupa lume pentru ca lumea de aici de la puscarie este perversa si daca vrea sa faca rau il face repede dar bine mai greu.

Gurita vreau sa-ti spun ca te iubesc foarte mult si numai rezist fara tine am disperat aici fara tine vino mami mai repede linga inimioara mea ca simt ca inebunesc aici fara tine.

Si mie imi este dor de ochisorii tai frumosi si de gurita ta mica si dulce vreau mami sa te am aproape de mine pentru ca te iubesc si nu vreau sa te pierd pentru nimic in lume pentru ca te iubesc cu adevarat.

Eu mami vreau cit mai repede sa fiu sotia ta si sa avem copii inpreuna ast imi doresc cel mai mult mami pentru ca te iubesc mult de tot.

Mami eu iti dau toata dragostea pe care ti-o port eu tie pentru ca iti port o dragoste adevarata si pura si nu vreau mami sa te pierd niciodata in viata mea pentru ca te iubesc mult detot.

Mami am inteles ca nu mai esti la camera 425 si ca te-au mutat la camera 433 eu am sa-ti scriu la cam 433.

Tu mami sa-mi scrii si mie daca mai vazut cind am esit la curtea de aer eu m-am uitat la tine dar nustiu daca erai tu eu oricum am vazut cind ai facut semn cu prosopul iar eu ti-am facut cu mina tu sa-mi spui daca mai vazut da mami.

Si eu sint disperata ca sint departe de tine dar ce pot face pentru ca aici la puscarie este foarte greu si eu vreau mami sa te aud si sa vorbesc cu tine pentru ca imi este dor de tine si vreau sa vii cit mai repede aici linga mine sa te pot auzi.

Nustiu ce asi putea sa fac sa vii inapoi aici linga mine. Mami tu stai cuminte si nu tetaia ca trebuie sa vina cineva sa vorbeasca cu tine. Nici eu nu mai pot rezista aici dar ce pot face sintem la mina lor si nu avem ce face.

Eu sa sti mami ca in fiecare seara ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa poti veni inapoi aici linga inimioara mea ca nu mai rezist fara tine mami. Si eu mami asi vrea sa fiu linga tine si la pieptul tau sa te pot saruta si sa facem multa dragoste.

Mami eu numai pe tine te iubesc si numi trebuie alt barbat inafara de tine pentru ca pe tine te iubesc mai mult ca orice pe lumea asta si nu vreau sa te pierd niciodata in viata mea pentru ca te iubesc mult mult mult mult mult mult mult de tot mami.

Si mie imi este dor de serile in care stateam noi amindoi si ne spuneam cit de mult ne iubim ce sa-ti mai spun imi este foarte dor de tine mami. Si eu mami imi dau cuvintul de onoare ca te iubesc mult mult mult si nu mai pot rezista fara tine pentru ca te iubesc mai maji.

Eu iti spun mami ca nu o sa regreti ca mai cunoscut si nici nuti va pare rau pentru ca eu am un suflet bun si te voi iubi pentru tot restul vieti numai pe tine. Si eu ma rog pentru tine mami sa faca Dumnezeu o minune sa putem fii amindoi inpreuna pentru tot restul vieti.

Si eu mami te vreau sa fii cu mine pentru tot restul vieti ca prea mult te iubesc eu pe tine mami. Mami tu sa stai linistit ca eu am primit tot ce miai trimis tu mie.

Eu aici incerc sa ma retrag dar nu in naite de ati spune ca te iubesc mult de tot si nu vreau sa te pierd niciodata in viata mea pentru ca te iubesc mult mult mult mult mult mult mult de tot mami.

Pup gurita ta mica si dulce

Cu toata dragostea a ta sotie care te iubeste mult mult mult de tot

Mada

Mami sa-mi scri daca ai primit pachetul de tigari de la mine da mami

Astept raspunsul tau cum primesti de la mine da mami

Te iubesc mult de tot mami

Sexul, dupa Czampar

Eram pe Jilava, asta. Intr-o seara m-am dus si eu la w.c. sa-mi fac nevoile, dar cind am intrat in baie am vazut pe un baiat care statea la geam si plingea. Era frumusel si m-am gindit sa-l incerc.

- Ce ai de plingi?

- Ma gindesc acasa.

- Pai de unde esti?

- Din moldova.

- Pai si ce cauti la Bucuresti?

- Am vrut sa-mi caut de lucru si m-am aliat cu unii care furau.

- Si!?

- M-au luat cu ei la furat si cind au vazut garda au fugit si m-au lasat in magazin.

- Ii cunosti?

- Nu, ca de abia ma aliasem cu ei.

- Si acum iti pare rau?

- Da, ca am fost prost.

- Ei lasa ca trece. Puscaria e facuta pentru cei care gresesc legii. Uite eu am patru crime, ma astept la inchisoare pe viata, si nu mai pling. Lasa ca nu o sa-ti dea mult. O sa faci cit faci si dupa aceea te eliberezi.

- Dar de ce mi s-a intimplat tocmai mie?!

- Putea sa i se intimple oricui.

Si in timp ce vorbeam cu el m-am pus la spatele lui si am inceput sa-l mingii pe cur. Daca am vazut ca nu spune nimic, i-am dat bermudele jos, m-am dezbracat si eu si l-am regulat. Grija lui era, ca sa nu spun la nimeni pentru ca el a stat ca ii era mila de mine ca am pedeapsa mare. Si nici nu am spus, nimanui.

Bineinteles ca de cite ori vroiam sa-l regulez il regulam si fara sa stie nimeni. Cind ne-a repartizat pe alte sectii, el a inceput sa plinga.

Vroia sa vina cu mine pe sectie sau in camera, dar asta nu se putea pentru ca eu ma duceam pe camera de stationare, intre pedepse mari si mai mult de atit risca ca sa-i fie iesita identitatea lui, daca intelegeti. Asa ca m-am dus pe sectia a cincea, el nu stiu unde s-a dus.

Religia, dupa Barcila

Eu am trecut prin mai multe faze din punct de vedere religios. Prima data, datorita educatiei parintilor, a bunicii mele adica, eram atras de religia ortodoxa, religia in care-am fost botezat si frecventam biserica fiind… eram copil, ma duceam la altar, ajutam preotul.

Dupa aceea, am observat ca foarte multi oameni faceau cu totul altceva decat ceea ce spuneau din punct de vedere religios. Erau oameni care-si faceau cruci, "Sa ma trasneasca! Sa ma bata Dumnezeu, dar ca pe mine nu ma intereseaza ce face altul"… chestii d-astea.

In general, vecine d-astea, erau femei in varsta, care, dupa aceea…" Cutare a facut cutare… cutare" Se interesau de alte persoane, care nu greseau cu nimic, dar vedeau subiect de barfa si m-a dezgustat chestia asta.

A murit o persoana care – am considerat-o ca pe-un frate cand eram foarte mic si, atuncea fiind si tanar si un om foarte bun si cu calitati, am considerat ca nu a fost drept sa moara si ca nu exista Dumnezeu, dac-a permis sa se intample asa ceva intre noi.

Ca nu exista Dumnezeu si ca a fost doar o intamplare, consecinta unor evenimente.

Totusi, crescand, am simtit nevoia sa gasesc ceva, o forta care coordoneaza tot ce se intampla in Univers si-mi puneam intrebari legate de viata, ce e viata? De ce traim daca, totusi, asa cum o ducem, viata este-n zadar pana la urma, multi nu realizeaza nimic si nu sunt cu nimic

utili. Sau, altii – cum sunt eu – au facut foarte mult rau si, totusi, pentru ce s-au nascut, pentru ce…? Bine, atunci nu apucasem sa fac fapta asta. Si aici, la inchisoare, am citit o Biblie si legatura cu niste persoane adventiste care m-au atras in cultul adventist din cauza faptului ca ei respecta foarte, foarte mult Biblia.

Iar cei ce nu respecta, o fac din pura greseala.

Adica, de exemplu, noi tinem sambata. Fiindca-n Biblie scrie de Sabat, ca ziua sfanta a lui Dumnezeu. Daca unul incalca, o-ncalca fara buna stiinta. Sa zicem, de exemplu ca, eu stiu, e bolnav, cade-n coma. Si, cand se trezeste, are chef de munca, se-apuca sa munceasca.

Dupa aia vede ca-i sambata. Asta-i o greseala, nu mai e un pacat. Dar, atata timp cat stie ca-i sambata si face lucru in ziua aia, e un pacat. Bineinteles daca nu il silesc imprejurarile ca el sa faca un lucru. E putin mai complicat, dar totusi, simplu. Si sunt foarte ajutatori.

Nu in numele lor si nu vor nimic ca rasplata. Nici macar recunostinta. Ei spun ca te-ajuta in numele lui Iisus. Am o persoana care vine la mine de trei ani de zile. O femeie, aproximativ 48-50 de ani are, care m-a ajutat foarte mult.

N-a avut niciodata pretentia s-o ajut cu ceva – nici n-as avea cu ce s-o ajut, ea e constienta de chestia asta – si totdeauna cand am o problema si discut cu ea, ma incurajeaza. E, intr-un fel, ca o mama; cam ce-ar face o mama pentru mine fiind afara, face si ea ce-ar putea sa faca.

Mai mult nici o mama n-ar putea sa-ti faca, n-ar avea posibilitatea. Si majoritatea fac asa. Si de aceea am considerat ca oamenii care, intr-adevar, care spun ca cred si fac, sunt mai potriviti pentru mine, ca sa ma integrez in grupul lor. Desi integrarea e relativa, fiindca eu sunt aici iar ei acolo.

Dar avem o legatura spirituala prin faptul ca si eu urmez ceea ce urmeaza ei. Cu exceptia tiganilor. Daca eram afara, nu as fi ajuns in situatia in care sai-i cunosc pe ei.

Da, nu ma interesau, fiindca viata de afara e tumultuoasa si dai foarte putina atentie unor probleme care sunt destul de importante la un moment dat. Daca eram afara, n-as fi stat sa ascult ceea ce au ei de spus. Si, astfel, n-as fi ajuns la concluzia ca sunt compatibili ei, ca persoane si caractere, cu mine.

Deci, in afara de faptul ca trebuie sa dau masa sambata. Da, impart alimentele. Nu fac alta activitate decat, daca un coleg e bolnav si trebuie sa-l ajut sau, eu stiu, si-a rupt unu’ piciorul. Nu pot sa stau sa vad ca taraie pe jos fiindca eu n-am voie sa muncesc sambata.

Chiar Biblia-mi spune ca, in situatia asta, comit un pacat mai mare, daca nu ajut omul respectiv. Si chiar daca… desi, e oarecare restrictie, ca daca eu vinerea imi fac un plan si m-apuc sa lucrez ceva. Pentru mine, lucrul e foarte important – imi ocupa timpul, imi preocupa mintea spre ceva care nu ….

Gandurile la situatia-n care sunt, oricum nu e prea placuta. Dar, totusi, sambata fac efortul ca sa nu lucrez. Si, in privinta mancarii, caut sa nu mananc carne de porc fiindca asta-i religia mea.Deloc, nu prea se poate, fiindca mancarea e facuta cu carne de porc, dar nu mananc carnea.

Si… bine, asta e un pic si un considerent igieno-alimentar, fiindca organismul in conditii in care nu are activitate cum trebuie, nu e bine sa-i dai si ceva greu de mistuit fiindca il imbolnavesti. Atunci, pot sa ma alimentez in concordanta cu nevoile mele. Si sunt multe chestii,deci lucruri marunte.

Ma lovesc peste degete, sunt tentat sa injur, dar ma opresc. Desi, poate ar fi o descarcare, nu? Totusi, caut sa ma opresc.

Televizorul, dupa Czampar

Ne mai uitam si la televizor cand e ceva frumos. In primul rand, fotbal. Ca e moartea mea. La un film care nu l-am mai vazut, ca le-am vazut pe toate. Cu babardeala nu-mi plac. Sa ma doara capul? Actiune, crime. A bagat aseara un film indian la Antena 1. Foarte frumos. In general, e frumoasa muzica.

Subiectul, daca stau bine sa ma gandesc, in toate filmele indiene e ca in telenovele. Oricum, nu poti sa compari filmele cu realitatea. Ca, daca stam bine sa ne gandim, nici un actor n-ar face, in realitate, asa ceva. Deja pe mine ma plictisesc. Deci, nimic nu e real. Ceea ce se intampla, nu se intampla real.

Se intampla dupa ceva real. Eu stiu, se inspira dupa ceva chestiile astea. Nu pot sa zic ca sunt fictiuni, cum sunt SF-urile. Deci, se inspira dupa ceva, dar nu e realitate. Deci, se vede… cum sa spun eu… nici un anchetator, care are atata experienta, n-ar putea sa gaseasca atat de repede un criminal.

Si, mai ales, cand nu lasa nici un indiciu. Nici macar cel mai mic indiciu. Deci, nici un anchetator nu poate sa… cat timp exista un… d-ala … rolul principal. Deci, astea sunt filme… Toate sa aiba acelasi subiect! Si ma uit la astea, drame…Ne uitam la stiri. Se traieste foarte greu afara.

Si, daca stau bine sa ma gandesc, si infractionalitatea a crescut. Dar nu exista stire sa nu-mi dea cate 2-3-4 crime. A-nnebunit lumea. Lume amarata. Deci, e greu afara. In Romania, deci, care are bani-traieste; care n-are bani – nu traieste ca ala cu bani.

Sunt importanti, ca nu poti face cumparaturi pe un nasture. Sau, eu stiu, orice afacere se face pe bani, nu pe nasturi. Deci, banul e la putere.Nu exista afacere cinstita. Oricat ai vrea s-o faci cinstita, tot nu… Va dati seama ca, intr-o afacere, se vorbeste de milioane de dolari.

Si nu toti banii, cred eu, sunt curati sau, in afacerea aia, totul e legal. Acuma nu ma inspir dupa filme, ma inspir din ce vad la televizor. Cu contrabanda si afaceri murdare si toate prostiile. De ce nu sunt pedepsiti? Pedepsesc, dar nu ei… aia mai mici.

Deci, haide sa luam un caz… Facem o comparatie intre un mesevist oarecare si un general, pe care… nu-i dau nume. Care avea vreo trei crime la el, la momentul potrivit. Generalul si-a luat trei ani cu suspendare, nici macare cu inchisoare si unul d-asta amarat si-a luat meseveul sau 20-25 de ani. Deci, tot banii-i la putere.

Ca si eu, daca as avea bani, as scapa mai ieftin. Acum, depinde de suma pe care o dai. Degeaba asta cu PNA-ul.

Reclamele, dupa Barcila

Toti depindem de mancare. La un moment dat, aici ai de toate, dar vezi o reclama. Adica, nu cat poftesti, vezi o reclama cu Coca-Cola sau cu ciocolata la televizor, sau, un simtamant foarte firesc, vezi o femeie foarte frumoasa… nu poti sa le ai cand vrei. In privinta femeilor, nu poti sa le ai niciodata.

In privinta mancarii, sunt lucruri pe care nu poti sa le ai niciodata si, lucrurile pe care le poti avea peste – poate – un an-doi, nu? Cam atit dureaza pina ajung noutatile la noi. Si trebuie sa inveti sa renunti, sa nu pui suflet, sa nu le dai atentie.

Visul, dupa A.E.

Mi s-au dus si visele. Usor-usor, mi s-au dus si visele.De multe ori ma visam acasa, ma visam pe litoral, pe plaja, pe mare.Mai visez, dar franturi, asa. S-au sters amintirile…Sunt unele vise… chiar am avut parte de niste premonitii. De exemplu, in ’94 sau ’95, am visat o locomotiva neagra si un avion negru pe cer.

Si-a doua zi am stat si m-am uitat ca prostu’, asa, si ma gandeam ce sa insemne visul asta? Si nu trec cateva luni, cade – avionul ala la Balotesti – trei sute de morti. Ala a fost avionul negru care l-am visat. Peste o luna deraiaza un tren – nu stiu cati raniti sau… Deci, am avut niste vise.

Inainte sa fiu arestat, cu cateva zile sau saptamani, m-am visat in puscarie, eu pe mine. M-am visat in puscarie… Inainte sa… L-am visat, deci, intr-o…. intr-un somn din asta fara vise, negru, asa, cum sa va spun eu, complet negru, pelicula neagra, mi-apare figura socrului meu.

Dimineata vine cineva si m-anunta c-a murit. In ziua in care a murit nevasta mea, parca i-am auzit glasul strigandu-ma in somn. Deci, am niste chestii, asa, care nu mi le explic.Am visat si ziua cand voi fi liber, dar era si ceva trist acolo, pentru ca tatal meu nu mai era.

Si tatal meu, cand am visat eu chestia asta, era inca in viata. Si n-am putut sa-mi explic visul. Si n-a durat mult si a murit.

Comisia, dupa A.E.

Comisia de eliberare la noi e ceva aproape utopic.

Pentru ca in lege scrie "se poate elibera"… Dupa 20 de ani intra in comisia de eliberare, cu conditia sa dea dovezi temeinice de indreptare si harnicie multa – asa, intre ghilimele – deci, daca n-ai muncit, mai stai! Parerea mea asa, ca niste oameni disperati… Ca 20 de ani e o viata de om si pe

multi ii sperie cand ajung: "Bai, eu sa stau 20 de ani de-acum incolo!" Nimeni nu se gandeste. In alte tari, am inteles ca in florida, la americani, dupa 7 ani executati condamnati pe viata, in mod frecvent majoritatea dintre ei au fost eliberati. In Canada, dupa doispe ani jumate.

Era un proiect de lege si la noi, in Romania. Acuma, ce sa zic, dar nici macar nu ni se da ceva de munca. Uitati, dac-ati vazut, spatiul dintre clubul asta al detinutilor, cladirea asta frumoasa si aia paraginita. E un hectar de ronduri de flori.

Acolo poate sa faca o licitatie cu firme d-astea care vrea sa investeasca si sa faca niste ateliere cu condamnatii pe viata.

Si ce profit ar avea Directia penitenciarelor, penitenciarul! Ce reclama frumoasa s-ar face la sistemul penitenciar! Dar asa, ne tine intr-o camera, lacatele, lacatele intr-altele, gratiile-ntre alte gratii. Oricum anii trec precum zilele, zilele trec precum clipele si asa mai departe.

Si, parca mai ieri, aveam 26 de ani si m-au arestat. Dupa unspe ani, parca a fost o clipa! Deci, trecutul zboara, se duce viata.. Si pe-afara, auzi, a murit tata, a murit nevasta-mea, a murit socru-meu. Deci, viata isi urmeaza cursul. Toti mor in jurul tau...Tu stai in viata.

E ca o calatorie-n timp. Cum as observa de undeva, de sus tot ce aflu, tot ce se-ntampla, detasat de toate si, totusi, lovit de toate.

Evadarea, dupa Czampar

Evadarea e o prostie. Dac-ar fi fost la-nceput, pana sa fiu condamnat, eu stiu, pana-ntr-un an – doi, atuncea as fi evadat. Dar acum nu mai renteaza. Atunci, in primul rand, nu mi se putea intampla nimic. Decat un mandat. Bine, ma prindea, dar nu mi se putea intampla nimic.

Acuma, daca as evada… s-o luam pe rand: in primul rand, mi s-ar taia tot ce-am executat. Si nu e usor. Dar s-o luam altfel. Eu as evada si-as fi incotit, ce-as face? N-ar trebui sa ripostez? Si, obligat, as muri. Sau as sta inchis la fedeles, deci numai in lanturi ceea ce nu-mi place.

Urasc lanturile alea si catusele.

Sintem satui de noi ca de ciorapi, dupa Callo

Mi-am dat seama ca ambitia sa ma tina, asta e reteta la puscarie, dar nu sa ma tai. Ambitii mici. Ambitia sa fac 20 chistoace invelite in ziar. Sa face curios pe Biblie. Ca altfel ce sa fac? Ca ne luam in fiecare zi din te miri ce.

Pe puscarie nu faci decit sa te urasti.

Ca ala are, tu nu ai. Pai, cum sintem pusi in celula? Alegem noi? Si ce-ai putea sa alegi? Nu, uite eu ca m-am certat de la teve, ca unul vroia pe fotbal, eu pe film si am zis bine, decit sa-l omor, mai bine ma mut. La fel si Gherase si el a avut o suparare pe alta celula si stam impreuna.

De bine, stam? Poate sa iasa din orice o mica vrajba.

Povestile intre noi s-au spus, ce mai e de spus, e de trait. Sintem satui de noi ca de ciorapi.