Liderii Aliantei PNL-PD au avut, joi dimineata, o intalnire de taina la Palatul Victoria. Reuniunea liberalilor si democratilor vine intr-un moment in care se vorbeste tot mai mult dspre schimbarea ministrilor si cu doar cateva ore inainte ca detinatorii de portofolii ai PNL si PD sa iasa la raport in fata conducerilor de partid.

Tot joi, liberalii vor analiza activitatea ministrilor lor in cadrul Delegatiei Permanete. Si democratii ii vor lua la intrebari pe detinatorii de portofolii despre activitatea depusa in primele sase luni de manadat.

In cazul in care vor exista nemultumiri in privinta vreunui ministru, acestuia i-ar putea fi retras sprijinul politic. Acest lucru va insemna, fara doar si poate, remaniere guvernamentala.

Remaniere despre care se vorbeste tot mai des in ultima perioada si de care ar putea fi atinsi ministrul sanatatii, Mircea Cinteza sau Ene Dinga - ministrul integrarii europene.

De bursa zvonurilor nu au scapat nici Bogdan Olteanu- care se ocupa de relatia cu Parlamentul, Ionut Popescu - ministrul finantelor sau Teodor Atanasiu - cel care detine portofoliul apararii nationale.