Sambata 26 noiembrie TVR1 va transmite de la ora 21:00 ora Romaniei in direct de la Hasselt, Belgia concursul Eurovision Junior editia 2005.

Alina Eremia, Irina Ene, Andreea Sanziana Velicu si Doru Stroescu vor

reprezenta Romania intrand in concurs ca favoriti pentru unul din primele locuri. Este un lucru afirmat de clasamentele neoficiale organizate de diverse situri cu tematica Eurovision (www.oikotimes.com ne situeaza chiar pe primul loc!), de unele cluburi de fani si chiar de cativa jurnalisti.

Cu toate acestea insa, delegatia Romaniei nu ia in considerare predictiile actuale considerand ca singurul lucru important este prestatia finala si punctajul acumulat. Asa ca Alina si cei trei prieteni ai sai se pregatesc foarte serios si indiferent cat obositor a fost programul zilei, ei tot gasesc timp sa repete in camera de hotel.

Si pentru ca aminteam de programul pe care il au aici copiii, el este

intr-adevar foarte incarcat, insa, din fericire pentru copii, pe lan

munca sunt incluse si momente de relaxare.

Asa se face ca organizatorii au programat miercuri o excursie in Bruxelles unde copiii au vizitat centrul orasului, faimoasa statuie Manneken Pis, precum si un atelier unde se confectioneaza ciocolata! Un alt moment important s-a desfasurat joi seara, cand toti artistii care vor urca sambata pe scena concursului au fost tratati ca nista adevarate vedete de la Hollywood sau Cannes, fiind adusi cu

limuzina in fata covorului rosu pe care au pasit apoi printre uralele suporterilor catre intrarea localului unde s-a organizat o mare petrecere.

Distractia insa s-a terminat, iar acum, pe masura ce concursul se apropie, emotiile cresc. In asteptarea spectacolului de sambata seara si, mai ales a punctajului acordat la final Alina, Irina, Andreea si Doru se pregatesc continuu si ne incredinteaza pe toti ca vor lupta pentru a fi cei mai buni.