RAC

  • Cariera si bani

  • Ianuarie
    Bani putini si griji mari. Cheltuiti toti banii pe care ii aveti, bazandu-va pe ajutorul ce vi s-a promis din partea rudelor. Nu mai apar contracte noi si nici bonusuri!
    Februarie
    Vi se recunosc meritele financiare de catre familie. Este necesar in schimb sa renuntati la o parte din castiguri in favoarea partenerilor ori a nativilor din Taur si Scorpion.
    Martie
    Cu toate ca pentru moment acesti nativi nu sunt in stare decat de critica, au pretentii mari si castiguri mici. Apeleaza la ajutor, dar este foarte posibil sa fie refuzati.
    Aprilie
    Patronii care nu prea stiu ce doresc, vor fi „penalizati" de parteneri ori de banca. Primesc majoritatea sumelor convenite in contracte, insa sunt fortati sa plateasca penalitatile.
    Mai
    Sunt avantajati in mod cert arhitectii in ceea ce priveste semnarea unor noi contracte, insa vor primi bani doar la finalizarea acestora. Noroc pentru transportatori si hotelieri.
    Iunie
    Norocul lor nu poate fi contestat, la fel ca si datoriile foarte mari fata de prieteni si rude. Cei care lucreaza in invatamant incep intervalul, semnand un nou si ciudat contract.
    Iulie
    Este foarte posibil sa renunte la o parte din contracte, macar prin declaratii care sa le ofere posibilitatea revenirii la alt nivel de plata. Cei cu experienta au noi idei financiare.
    August
    Muncesc mult, insa din orgoliu nu recunosc ca au nevoie de un nou imprumut bancar pentru a se relansa profesional. Transportatorii renunta la rutele ineficiente.
    Septembrie
    Oricat de mult li s-ar oferi, se considera apreciati insuficient, dar sunt de ajuns de intelepti pentru a avea rabdare. Pagube pentru designeri si creatorii de accesorii!
    Octombrie
    Au tendinta sa se aventureze in afaceri noi, la care nu se pricep. Vorbesc prea mult si fac declaratii care ii nedumeresc pe eventuali parteneri, care se razgandesc pe loc.
    Noiembrie
    Patronii considera ca inregistreaza numai pierderi si vor sa renunte la toate afacerile. Sunt avantajati cei care lucreaza peste hotare ori sunt incadrati in armata.
    Decembrie
    Din cauza tendintei de a va „spovedi", faceti greseli destul de mari, asa ca nu este exclus ca relatiile parteneriale de orice fel sa fie puse in pericol. Patroni nemultumiti!

  • Sanatate

  • Ianuarie
    Robustetea nativa pe care o aveti va va sprijini in lupta cu epidemiile de gripa. Unele afectiuni ale cailor respiratorii va vor da de furca la inceputul intervalului. Incercati sa fumati si sa sofati mai putin si faceti mai multa miscare in aer liber, pentru a nu avea probleme.
    Februarie
    Un regim alimentar adecvat isi va arata roadele imediat si multi va vor invidia silueta. Nu veti avea probleme majore de sanatate in aceasta luna, daca nu continuati sa faceti excese alimentare. Esential este sa duceti o viata echilibrata si sa incercati sa eliminati pe cat posibil starile de depresie nervoasa.
    Martie
    Aveti o sanatate buna, pe care insa o exploatati la maximum, in conditii de risc, daca sunteti cardiac. Ar fi indicat sa va faceti un control de rutina, macar pentru a va linisti starea de neliniste. Astrele va predispun la mici accidente casnice, care pot fi evitate cu mai multa atentie in bucatarie.
    Aprilie
    Mesele regulate si destul de reduse in calorii ar fi cel mai bun lucru pentru organismul dv. si asa suprasolicitat. Entuziasmul de care dati dovada in aceasta luna va face imuni in fata microbilor de orice fel.
    Mai
    Daca aveti nevoie de ochelari, ar fi bine sa nu mai amanati luarea masurilor ce se impuneau de mult timp. Atentie la alimentatie, deoarece aveti tendinte de ingrasare, ar fi bine sa mincati mai multe fructe si legume.
    Iunie
    Aveti un psihic sensibil care reactioneaza imediat la stres si nopti nedormite. Incercati o alimentatie bogata in vitamina B12, asociata cu drojdia de bere, care poate fi foarte utila in calmarea nervilor. La nivel fizic, sunteti predispusi la afectiuni ale plaminilor din pricina unei vechi pneumonii netratate.
    Iulie
    Evitati fumatul, pentru ca sunt posibile afectiuni ale laringelui. Sunteti hipersensibili. Mai multa miscare v-ar ajuta foarte mult, dar nu prea stiti cum sa va exploatati timpul liber. Problemele cu care va veti confrunta in a doua parte a lunii sunt de natura reumatica si musculara.
    August
    Sentimentele de frustare pe care nu le exteriorizati va provoaca dezamagire si va poate afecta sanatatea. Mesele neregulate si alcoolul accentueaza starea de tristete si ar fi bine tineti cont de acest avertisment. Odihniti-va mai mult pentru a va pastra tonusul si energia vitala in limite normale!
    Septembrie
    Nimeni si nimic nu ar trebui sa va grabeasca, pentru ca sunteti predispusi la accidentari datorate neatentiei si grabei. Este necesar sa evitati excesele de orice fel. Accidente minore se pot produce daca va apucati sa mesterit prin casa. In general, lipsa de concentrare.
    Octombrie
    Puteti sa va faceti planuri pentru orice fel de activitati care necesita efort fizic. Cele mai multe probleme se vor ivi pe fond nervos, din cauza neintelegerilor parteneriale. Trebuie sa fiti foarte atenti la alimentatie si la administrarea medicamentelor, pentru ca sunteti predispusi la intoxicatii.
    Noiembrie
    Veti avea suficienta energie ca sa dati si altora. In plus, toti apeleaza la sfaturile dv. „medicale". Sunteti gurmanzi si nu veti refuza nici o delicatesa care va apare in cale. Exces de cafea periculos! Veti constata ca nu va mai incap hainele de anul trecut si intrati in panica.
    Decembrie
    Mai bine ati lasa pe altii sa va puna diagnosticul potrivit si nu ati mai lua la intamplare medicamente. Tindeti sa munciti pana la epuizare si acesta ar fi motivul pentru care ati putea avea unele probleme. Tutunul ar putea deveni principalul dv. inamic.

  • Iubire si familie

  • Ianuarie
    Unii parteneri va dezamagesc in fiecare zi, iar altii va ajuta si cand nu aveti nevoie. La sfarsitul intervalului, devin pe neasteptate mai ambitiosi si mult mai sentimentali. Toate sfaturile dv. sunt apreciate si urmate, mai ales ca dati un exemplu de fidelitate constanta.
    Februarie
    Preferati sa ramaneti altruist doar cu partenerul de cuplu si cu membrii familiei. Eforturi maxime veti depune pentru a recupera sentimentele partenerului ori pentru a aventuri noi. Cu toate ca apar invinuiri permanente ca sunteti prea visator, ca ideile dv. sunt conservatoare, sunteti iubit cu adevarat!
    Martie
    Originalitatea erotica maxima va este rasplatita pe masura la sfarsitul intervalului, cand aveti noi idei de exceptie, iesite din comun. Va dovediti un adevarat vizionar si ii cuceriti pe cei din familie prin atitudinea aleasa in momentele cele mai stresante.
    Aprilie
    Nu veti lasa sa se vada cat de mult va consuma actele de rautate si intuitiv ii veti ocoli pe cei ce vor sa va distruga relatia de iubire. Comunicarea cu rudele este din ce in ce mai problematica. La prima vedere, se poate crede ca partenerul de cuplu este cel care decide in locul dv.
    Mai
    Chiar daca exista o buna comunicare si o cooperare permanenta, dv. sunteti atras de o persoana care va cere sa plecati undeva impreuna. Mult prea sensibil, sunteti afectat de orice cuvant mai dur, iar familia va dezamageste in fiecare zi. Va place sa fiti admirat si mai ales sunteti incantat de relatia cu persoana iubita
    Iunie
    Nu realizati ca familia se destrama incet-incet, ca partenerul de cuplu s-a saturat de crizele de gelozie, iar prin excesele pe care le face vrea sa va atraga atentia. Feriti-va de sfaturile femeilor din anturaj! Relatiile cu partenerul de cuplu se imbunatatesc simtitor.
    Iulie
    Din amabilitate, faceti un drum lung la rude, care va aduc mai multa bucurie decat sperati. Evitati in acest interval sa aveti ca partener de cuplu pe cineva nascut in zodia Sagetatorului! Aveti impresia ca trebuie sa hotarati si pentru cei din jur si pentru toata familia, dar faceti multe erori.
    August
    Sunteti prea credul si aveti incredere de regula in cine nu trebuie. Vi se fac noi „oferte" sentimentale care par doar la prima vedere exceptionale. Va bazati poate prea mult pe acordul rudelor. Vi se pare doar ca nu va puteti descurca singur. Noroc aveti suficient, numai ca ati fost ca acesta sa fie foarte evident si sa-i impresioneze pe toti.
    Septembrie
    Sunteti dezamagit de partenerii pe care la randul dv. ii deceptionati si luati decizii nerealiste. Doriti sa faceti schimbari majore in casa in care locuiti, ori planuiti sa vindeti totul si sa va mutati. Desi nu dispuneti de suficienta energie, va „inhamati" intr-o relatie care l-ar dobori si pe un sportiv de performanta.
    Octombrie
    Inca va bucurati de avantaje sentimentale deosebite. Candid si foarte optimist, este posibil sa incheiati o relatie sentimentala foarte frumoasa, deoarece sunteti constient ca nu veti mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte pe care le-ati incheiat.
    Noiembrie
    Inca visati la calatorii lungi si faceti excese alimentare care sunt criticate de partener. Nu va mai mirati ca cei din anturaj va invidiaza pentru ca este evident ca situatia dv. sentimentala exceptionala le sare in ochi! Incercati cu inteligenta dv. deosebita sa creati o atmosfera placuta atat la serviciu, cat si acasa.
    Decembrie
    Pana si familia dv. comenteaza si incearca sa va avertizeze ca nimic nu tine vesnic. Foarte amabil si vesel la inceputul intervalului, deveniti din ce in ce mai melancolic. De vina este o relatie amoroasa care incepe sa cam scartaie din pricina deplasarilor numeroase ale partenerului.