VARSATOR

  • Cariera si bani

  • Ianuarie
    Relatiile colegiale si contractele sunt din ce in ce mai avantajoase, insa dv. va displace ceea ce faceti. Stiti ca banii vor aparea de abia la sfarsitul intervalului si nu mai aveti rabdare.
    Februarie
    Castigurile importante si salvatoare apar din activitati adiacente, care va „fura" destul de mult din timpul necesar acoperirii sarcinilor profesionale. Parteneri prosperi.
    Martie
    In sfarsit realizati ca este indicat nu numai sa nu va bazati pe ajutorul prietenilor, ci chiar sa nu le dezvaluiti nimic despre afacerile si situatia dv. financiara. Parteneri de afaceri nemultumiti.
    Aprilie
    Aveti noi idei pentru obtinerea unor venituri suplimentare. Este necesar un mare volum de munca, dar o veti face cu placere si nu de unul singur. Parteneri straini eficienti.
    Mai
    Deveniti mai rational si nu va mai implicati in activitati la care nu aveti cum sa rezistati. Castiguri exceptionale pentru cei care muncesc in domeniul imobiliar ori constructii.
    Iunie
    Sunteti vesel, detasat, relaxat, si nu mai vreti sa stiti pentru moment de nici un fel de dezvoltare ori multiplicare a activitatilor dv. Pentru moment preferati sa faceti economii drastice!
    Iulie
    Sunteti extrem de invidiat pentru castigurile continue pe care le incasati. Cei mai avantajati sunt cei care lucreaza in strainatate ori in companii cu parteneri straini prieteni.
    August
    Apar la inceputul intervalului mici stipendii care va ajuta sa depasiti cu bine momentele de saracie, numai ca partenerul de cuplu vrea mult mai mult si cautati un nou contract.
    Septembrie
    Nu va refuzati nici o placere, pentru ca aveti suficiente fonduri deja, dar cum nu puteti sta fara sa munciti, mai faceti rost de vreo doua contracte individuale. Pretentii exagerate.
    Octombrie
    Sunteti prea visator ori aveti o parere prea buna despre ideile dv. financiare. Daca nu sunteti atent, puteti pierde totul intr-o clipa si apoi sa treceti la economiile partenerului.
    Noiembrie
    Faceti incasari, asa ca veti cheltui cu placere pentru cei dragi aproape tot ceea ce primiti. Nu uitati totusi sa puneti ceva si de o parte pentru zile mai grele. Sfaturi financiare bizare si exagerari.
    Decembrie
    Vor castiga bani multi, dar vor fi amestecati si intr-o gramada de scandaluri, barfe si calomnii. Deplasarile in strainatate sunt legate de importuri de medicamente sau tehnica medicala.

  • Sanatate

  • Ianuarie
    Nu va puteti plange ca nu va bucurati de o stare de sanatate care va sustine in tot ce faceti. Puteti pleca fara grija in concediu, fiind sigur ca nu vor aparea neplaceri. Chiar daca mai apar mici indispozitii (greata matinala), in general va simtiti bine.
    Februarie
    Foarte sensibil, mai ales ca sunteti fortat sa aveti grija iar de cineva bolnav. Comportament ciudat. Va considerati cel mai cu „mot" si va desfideti chiar si amicii. Vreti sa detineti controlul la toate nivelurile si aveti surprize care va provoaca unele crize.
    Martie
    Chiar daca vi se recomanda un tratament pentru durerile de stomac, nu il veti aplica. Luati decizii atat de ciudate, incat va afecteaza si starea de sanatate. Nu renuntati la tratamente daca va simtiti mai bine! Reapar crizele de stomac.
    Aprilie
    Cardiacii sunt in pericol, mai ales daca vor considera ca pot renunta la medicatie! Pentru ca aparent se simt bine, renunta la indicatiile medicilor si apar probleme mai grave. Unii nativi de varsta a III-a se vor decide sa suporte o extirpare a prostatei. Pericole cardiace.
    Mai
    Chiar daca va doare spatele, nu va puteti plange ca aveti probleme de sanatate mari. Fumatorii tusesc mai mult, dar in mod sigur nu se vor duce la medic si nici nu vor renunta la fumat. Sfarsitul intervalului va gaseste in deplina sanatate.
    Iunie
    Va cheltuiti energia vitala in discutii fara sens. Depresie, la sfarsitul intervalului. Pentru ca sunteti impiedicat sa va afirmati, veti cadea intr-o melancolie periculoasa. Va ascundeti starea de nemultumire profunda printr-o activitate dezorganizata.
    Iulie
    Sunteti nevoit, la mijlocul intervalului, sa cheltuiti foarte multi bani pe medicamente. Vi se recomanda un nou tratament pentru simptome care ar fi trecut de la sine. Starea de neliniste provocata de un diagnostic gresit se risipeste de abia la sfarsitul intervalului.
    August
    Analizele arata bine, dar dv. continuati sa va simtiti lipsit de vlaga si de pofta de mancare. Crizele biliare nu-i lasa in pace pe cei de varsta a III-a si nu numai. Cei tineri au un ritm cardiac cam original, iar cei in varsta trebuie sa tina regim.
    Septembrie
    Mare atentie la disfunctiile cardiace, mai ales pentru cei care deja sunt bolnavi. Nu este exclus sa aveti tulburari cardiace care sa va sperie si sa mergeti la medic. Va impuneti un ritm de munca maxim, care va va da activitatea inimii peste cap.
    Octombrie
    Apar multiple disfunctii pe care nici medicii nu stiu cum sa vi le explice. Durerea de oase devine prea suparatoare ca sa mai amanati consultul medical de specialitate. Daca dv. „scapati" de problemele de sanatate, va trebui sa aveti grija de cineva din familie.
    Noiembrie
    Stare de sanatate exceptionala, mai ales in a doua parte a intervalului. In cazul in care ati avut probleme de sanatate, v-ati gasit in mod sigur leacul potrivit. Nu aveti grija suficienta de dv., dar aveti mult noroc!
    Decembrie
    Cei mai afectati vor fi, intreaga luna, cei care sufera din cauza disfunctiilor tiroidiene. Sunteti mult prea optimist si considerati ca nu aveti nevoie de nici un fel de analize. Daca plecati in concediu, veti fi scutit de acumularea continua de stres.

  • Iubire si familie

  • Ianuarie
    Culmea este ca rudele continua sa va invinovateasca pe dv. pentru situatia creata in familie si deja nu mai stiti la cine sa apelati ca sa mai schimbati o vorba amabila. Va puteti baza pe o gramada de prieteni, insa relatiile de cuplu raman tensionate. In astfel de conditii, sunt posibile aventurile erotice. Iubiti din ce in ce mai mult, fara sa tineti cont ca si energia vitala are limite.
    Februarie
    Membrii familiei nu va mai inteleg deloc si incearca sa va explice ca ati ridicat stacheta pretentiilor persoanei iubite peste orice limita. Planurile de calatorie pot deveni numai pentru dv. o certitudine. Nimic din ceea ce face partenerul dv. de cuplu nu va place si aveti tendinta sa reluati si sa corectati totul.
    Martie
    Nu veti fi multumit de ceea ce faceti dv.. Nici in acest interval nu renuntati la cheltuielile masive pentru persoana iubita. Nativele mamici sunt mai intelegatoare cu propriii copii, dar prefera sa pastreze o doza de severitate. Excesul in ceea ce va priveste caracterizeaza orice manifestare, in aproape toate domeniile.
    Aprilie
    Tendinta spre furie este neproductiva si pot aparea daune sentimentale, chiar daca renuntati la afirmatiile nefondate si redeveniti amabil. In ultima parte a intervalului, se ivesc mici pagube si pierderi de acte de valoare, care va aduc in pragul impotentei. Sunteti in imposibilitatea de a va mai satisface sexual, din diverse cauze.
    Mai
    Sunteti fortat de imprejurari sa renuntati si la intalnirile amicale si, fiind o persoana foarte prietenoasa, va displace total situatia. Relatiile cu partenerul de cuplu se detensioneaza incet-incet. Aveti senzatia ca sunteti persecutat, mai ales in domeniul sentimental.

    Treceti printr-un fel de criza, care afecteaza manifestarile afective in general si erotice in special, insa relatiile cu partenerul de cuplu par excelente.
    Iunie
    Celibatarele care nu au acceptat inca sa lucreze peste hotare ori cu strainii, vor primi oferte avantajoase din partea partenerului de cuplu. Foarte amabil, creativ si pretentios, suportati greu respingerile. Veti gasi insa rapid modalitati de a va consolida relatiile amoroase si veti fi admirat de colege si de partenerii de afaceri mai tineri.
    Iulie
    Nu primiti cadourile pe care le doreati, ba sunteti fortat de persoana iubita sa faceti impreuna un drum lung. Considerati ca este de datoria dv. sa reveniti asupra unor decizii si sa clarificati probleme de educatie ori de nerespectare a unui program de viata. Nu va poate convinge nimeni ca actionati din incapatanare si ca metodele nu sunt potrivite.
    August
    Persoana iubita va da permanent sfaturi pe care doar aparent nu le luati in seama. Nativii care sunt sefi devin dictatoriali si fac excese si acasa. Veti face tot posibilul sa va ajutati prietenii ori rudele care au probleme, chiar daca intrati in conflict cu partenerul de cuplu.
    Septembrie
    Creativitatea este maxima, insa rasplata sentimentala nu este deloc satisfacatoare. O mare parte dintre acesti nativi nu mai suporta conditiile de convietuire, deoarece au senzatia ca sunt lipsiti de puterea de decizie. Incercati in zadar sa restabiliti relatiile de iubire, la care ati renuntat fortat de imprejurari.
    Octombrie
    Relatiile afective devin labile si nu mai stiti ce sa credeti. Din fericire, aveti in continuare multe succese financiare si atat de multe contracte, incat timpul va este oricum limitat. Dati bani in stanga si dreapta, cu precadere familiei. Intre dv. si partenerul de cuplu poate interveni o nota de agresivitate.
    Noiembrie
    Sunteti foarte sensibil si aveti tendinta sa exagerati, asa ca nu este exclus ca relatia cu partenerul de cuplu (si nu numai) sa semene cu cea dintre caine si pisica. Din punct de vedere sentimental, va bazati mai mult pe sfaturi, dar nu prea va mai arde de „distractii". Aveti multe rude care va poarta noroc si cu care planuiti o calatorie.
    Decembrie
    Mult mai introvertiti si mai statici, veti renunta la ofertele amoroase, fiind convins ca va veti descurca cumva, acceptand relatii sporadice, usoare, dar mult sub pretentiile pe care le aveti. Cei care au refuzat cererile in casatorie, se felicita si vor reactiona in continuare in aceeasi maniera caracterizata de neincredere.