PESTI

  • Cariera si bani

  • Ianuarie
    Mare atentie la „jocurile" financiare, pentru ca puteti pierde tot ceea ce aveti. Chiar aveti tendinta de a juca, de a face investitii, de a apela la bursa sau la imprumuturi.
    Februarie
    Numai sfaturile partenerilor va pot salva de la a pierde totul dintr-o data, peste noapte. Cei care lucreaza in publicitate muncesc din greu pentru o campanie originala, ceilalti au noi contracte.
    Martie
    Culturile agricole vor fi in pericol permanent din cauza schimbarilor de temperatura si a precipitatiilor inconstante, iar cei mai afectati vor fi comerciantii care se ocupa de agricultura.
    Aprilie
    Nici un nativ din aceasta zodie nu trebuie sa se bazeze pe mosteniri, de nici un fel. Acesti nativi fac diverse incercari pentru a scapa de datorii, dar cel mai bine este sa accepte noile job-uri ce li se ofera.
    Mai
    Se pot baza pe prieteni, dar nu trebuie sa astepte din partea acestora finantari sau alte ajutoare banesti. Vor cauta intregul interval, vor face un fel de experiente mai putin obisnuite etc.
    Iunie
    La inceputul intervalului, li se fac propuneri exceptionale, care insa nu se vor finaliza. Muncesc cu spor, dar sunt permanent supervizati si criticati de cei care i-au imprumutat.
    Iulie
    Acesti nativi sunt singurii care pot avea noroc la bursa. Singura problema o constituie faptul ca au tendinta sa exagereze, iar ocupatiile de acest gen devin usor un fel de viciu.
    August
    Veti fi ca de obicei norocos, dar castigurile mari si sigure vor veni din cu totul alta parte decat pana acum. Contractele cu armata, cele care trebuie sa ramana secrete, sunt si cele mai profitabile.
    Septembrie
    Nu sunt indicate relatiile comerciale, financiare, cu vecinii (se includ aici partenerii din tarile limitrofe) sau rude. Intregul interval veti primi un fel de cadouri, de subventii incurajatoare.
    Octombrie
    Pot aparea pentru oamenii de afaceri parteneri importanti, influenti si bogati, din strainatate. Castigurile cresc, la fel ca si obligatiile catre stat sau catre propria familie.
    Noiembrie
    Este o perioada grea pentru comercianti. Schimburile comerciale vor avea de suferit, in sensul ca au loc prin diverse filiere, intermediari, care scad considerabil castigurile.
    Decembrie
    Cea mai mare parte din venituri le cheltuiti pentru imobilul in care locuiti ori pentru familie. Sportivii sunt cei mai avantajati. Putine din ideile dv. vor fi fructificate, insa cu ajutorul amicilor sau rudelor va veti descurca de minune.

  • Sanatate

  • Ianuarie
    Nu este exclus sa vi se propuna sa suportati o interventie chirurgicala la gat. Se impune o dozare de hormoni, pe care ar fi bine sa nu o amanati. Imunitate slabita. Perioada foarte buna, in ultima saptamana, cand puteti sa va afirmati in orice domeniu.
    Februarie
    La jumatatea intervalului, nativele vor avea de depasit cateva zile de stari ciudate. Sanatate fizica in general buna. Psihic, sunteti in continuare marcat de depresii. Aveti sansa sa cunoasteti un medic specialist care va poate explica simptomele si va vindeca.
    Martie
    Durerile de stomac au disparut ca prin farmec si sunteti gata sa incepeti un ciclu de excese. Doar fumatorii mai au unele probleme, in rest ceilalti nativi sunt pe deplin sanatosi. Economisiti-va totusi energia vitala!
    Aprilie
    Problemele cardiace se accentueaza si nu mai stiti la cine sa apelati ca sa va ajute. Nu mai aveti incredere in medicul dv. pentru ca tratamentele nu au efectul dorit. Va asumati riscuri mari, daca renuntati la medicatia cardiaca prescrisa.
    Mai
    S-ar putea sa faceti confuzie intre doua medicamente si sa suportati apoi consecintele. Este posibil sa nu intelegeti recomandarile medicului si va este jena sa cereti lamuriri. Intervalul este periculos pentru bolnavii de plamani.
    Iunie
    Sunt contraindicatele deplasarile lungi sau scurte. Suferiti o revenire a unei boli. Nativele au la mijlocul intervalului probleme hormonale trecatoare, dar suparatoare. Stare de apasare, de lipsa de vitalitate si dereglari hormonale.
    Iulie
    Deja s-a instalat o disfunctie a ritmului cardiac ori aveti dureri suparatoare de oase. Alegeti un sejur la mare. Cel planificat la munte s-ar putea sa accentueze suferintele reumatice. Vi se cere sa respectati cu strictete un tratament, iar dv. considerati ca deja v-ati insanatosit.
    August
    Este necesara o internare la mijlocul intervalului, pentru care trebuie sa faceti si o deplasare mai lunga. Trebuie sa va internati pentru stabilirea unui diagnostic. Se poate spune ca va gasiti singur leacul pentru o boala care v-a chinuit mai bine de un an.
    Septembrie
    Aveti mai multa grija de dv. decat pana acum si situatia se reflecta pozitiv in starea de sanatate. Sunt excluse deplasarile lungi, chiar daca va simtiti excelent. Medicamente miraculoase. Fumatorii au probleme de sanatate, in cazul in care nu reduc drastic numarul de tigarete.
    Octombrie
    Stare excelenta de sanatate, chiar daca sunteti obosit la maximum. Nu apar in acest interval probleme de sanatate, mai ales daca va respectati orele de somn. Eforturile pot sa va submineze starea de sanatate numai daca nu va odihniti suficient.
    Noiembrie
    Aventurile erotice va consuma toata energia vitala. Posibile dureri frecvente in gat. Nu sunt excluse agravarile bolilor tiroidiene de care sufera unii nativi. Mare atentie la partenerii sexuali, pentru a nu avea surprize neplacute si durabile.
    Decembrie
    Luati decizii gresite atunci cand refuzati sa acceptati un medicament banal. Durerile dv. de cap vi se par ciudate, dar nici nu acceptati un simplu antinevralgic. Le dati celor din jur sfaturi medicale si le sugerati tratamente „sigure", dar dv. refuzati un consult necesar.

  • Iubire si familie

  • Ianuarie
    Nu sunteti deloc amabil la inceputul intervalului, poate si pentru faptul ca darurile dv. nu sunt apreciate cum doreati. Ulterior, amabil, cochet si foarte diplomat, sunteti preocupat indeosebi de aspectul pe care il aveti si faceti mari eforturi pentru a-l imbunatati. Partenerul de cuplu este bolnav si pentru a se insanatosi mai repede are nevoie de atentie, ingrijire si de multi bani.
    Februarie
    Foarte excentric si gata in orice moment sa mai faceti un drum, suferiti din cauza pierderii unor prieteni, din diverse cauze. Din ce in ce mai des va simtiti tradat si de partenerul de cuplu. Cei mai multi nativi sunt efectiv intoxicati de pretentiile partenerilor si se simt permanent sub presiune.
    Martie
    Sunteti nevoiti sa faceti cheltuieli mari pentru persoana iubita, iar situatia va displace din toate punctele de vedere. In cazul in care va decideti sa plecati peste hotare, sunteti constienti ca se vor amortiza toate cheltuielile si acceptati mai usor situatia. Culmea este ca trebuie sa faceti si economii!
    Aprilie
    Din ce in ce mai sensibili, multi din acesti nativi pot trai aventuri secrete care le aduc multa iubire, dar si suficiente deziluzii. Toti fac cheltuieli masive pentru persoana iubita, bazandu-se pe banii altora. Sunt visatori, melancolici si nu se mai inteleg aproape deloc cu partenerul de cuplu.
    Mai
    Ingeniosi si inspirati, descopera atat mijloace prin care le pot multumi celor dragi, cat si posibilitati de a-i pedepsi pe cei care nu le respecta dorintele. Iau asupra lor finalizarea activitatilor partenerului de cuplu si planuiesc calatorii scurte, prin care sa reinvie fiorul iubirii.
    Iunie
    Nu au timp sa faca nici un fel de pregatiri, fiind erotic activi permanent. Pentru ca primesc foarte multi bani, vor incerca sa suplineasca lipsa de timp prin cadouri. Sunt tandri si atenti cu partenerul de cuplu si fac mari eforturi de a-i satisface toate placerile.
    Iulie
    Nu uita de prieteni si macar incearca sa organizeze o masa festiva. Vor sa faca multe si frumoase surprize, dar nu toti reusesc! Calatoriile planificate sunt contramandate pe neasteptate. Lipsa de intelegere a familiei li se pare inacceptabila si nu este exclus sa ia decizii pe care le vor regreta ulterior.
    August
    Exuberanti si optimisti, refuza sa cheltuiasca vreun banut pentru cadouri si isi impun punctul de vedere si in fata partenerului de cuplu. La inceputul intervalului, au multi musafiri si este posibil sa plece de acasa pentru a evita intalniri cu persoanele care le displac. Vor munci mult si din aceasta cauza se vor certa cu persoana iubita.
    Septembrie
    In aceasta perioada nu mai aveti ochi decat pentru partenerul de cuplu. Faceti orice pentru ca acesta sa se simta bine, mai ales daca aveti de gand sa-i refuzati din nou cererea in casatorie. Vor exclude totusi calatoriile pentru a fi aproape de persoana iubita. Exista pericole pentru nativele insarcinate.
    Octombrie
    Isi vor cheltui economiile pentru a castiga aprecierea celor din anturaj prin cadouri. Poate se vor simti si putin vinovati ca au de gand sa plece departe de familie, tocmai de sarbatori. La inceputul intervalului, dau multe sfaturi intelepte si reusesc sa readuca pe linia de plutire relatia cu partenerul de cuplu.
    Noiembrie
    Nu dispun de fondurile de care au nevoie si considera ca vina o poarta doar partenerul de cuplu. Daca se ajunge la discutii „lamuritoare", declaratiile vor provoca unele conflicte de moment. Majoritatea sunt obligati sa faca multe drumuri intregul interval si sa ajute persoana iubita sa depaseasca obstacole majore.
    Decembrie
    Vor face multe cadouri partenerului de cuplu, rudelor apropiate si copiilor, dar se asteapta sa primeasca si ei daruri. Au impresia ca persoana iubita are mai multi bani decat ei si se considera dezavantajati, cu toate ca sunt angajati profesional dincolo de limite. Pot aparea si conflicte intre mame si copii. Prietenele le sunt nerecunoscatoare pentru tandrete.