PSD sector 1 retrage sprijinul pentru Adrian Nastase. 10 din cei 14 membri ai Biroului Executiv al PSD sector 1 nu il mai sustin nici in functiile din partid nici la conducerea Camerei Deputatilor, transmit agentiile de presa.

Astfel, Biroul Executiv al organizatiei PSD sector 1 l-a mandatat pe presedintele filialei, Dan Tudorache, ca la intalnirea conducerii PSD cu filialele, sa sustina ca nu il mai sprijina pe Adrian Nastase.

In acelasi timp, majoritatea deputatilor PSD au semnat, marti, pe o lista propusa de Eugen Bejinariu, un apropiat al lui Nastase, in favoarea sustinerii acestuia la presedintia Camerei Deputatilor.

Marti dupa-amiaza, are loc intalnirea liderilor PSD cu filialele din tara, unde Adrian Nastase a spus ca va cere un vot de incredere de la colegii sai.

Presedintele PSD sector 1, Dan Tudorache a declarat, duminica, ca liderii filialei au primit telefoane de amenintare dupa anuntul privind posibila excludere din organizatie a lui Adrian Nastase si Dan Ion Popescu.

Tot duminica, PSD Dambovita si Giurgiu i-au adresat presedintelui executiv autosuspendat al PSD, Adrian Nastase, invitatia de a se "transfera" in filialele lor.