Performanta incredibila a giulestenilor care astfel rescriu istoria fotbalului alb-visniu. Hamburg a cistigat cu 3-1, dar n-a fost suficient pentru a merge mai departe.

Germanii au intors rezultatul din tur prin golurile lui B. Lauth min 24 si Barbarez min 36, insa Mugurel Buga a reusit sa inscrie golul ce a contat cel mai mult in aceasta dubla. Van der Waart a marcat inutil in minutul 64, atacind furibund, dar inutil.

HAMBURG - RAPID 3-1

Au evoluat urmatoarele formatii:

SV Hamburg: Kirchstein - Demel (Takahara 53), Boulahrouz, Van Buyten, Atouba - Mahdavikia, Wicki, Van der Vaart, Jarolim - Barbarez, Lauth (Reinhardt 82). Antrenor: Thomas Doll.

Rapid: D. Coman - M. Constantin, Perja, I. Rada - Badoi, E. Dica (V. Negru 46), R. Stancu, I. Stancu - Niculae, Buga (Burdujan 70) - N. Constantin (V. Moldovan 46). Antrenor: Razvan Lucescu.

Cartonase galbene: Barbarez 25, Van der Vaart 30 / Perja 37, Badoi 30, Burdujan 74, R. Stancu 90+3, D. Coman 90+6.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Danemarca, avindu-l la centru pe Claus Bo Larsen, ajutat de asistentii Bill Rene Hansen si Anders Norrestrand. Arbitru de rezerva a fost Emil Laursen.

La meciul disputat pe AOL Arena au asistat 37.866 de spectatori, intre care si aproximativ 200 de suporteri rapidisti. Fanii romani au ajuns la Hamburg cu aproximativ patru ore inaintea inceperii meciului, cu trei autocare.

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Cupei UEFA va avea loc vineri.