"De acum incolo putem vorbi de un singur grup, al platformei liberale", a declarat Theodor Stolojan dupa discutiile de luni seara cu grupul de "platformisti" condus de Gheorghe Flutur. Theodor Stolojan a declarat ca impreuna cu noul grup se va intalni marti cu presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu.

Gheorghe Flutur a spus la finalul intrunirii ca "Platforma liberala" initiata de Stolojan-Stoica a fost imbunatatita, ca este o platforma a unitatii liberale si ca la ea sunt invitati sa adere toti membrii PNL-ului.

Theodor Stolojan spune ca actuala conducere a PNL are raspunderea de a gasi o solutie pentru a-i reprimi in partid pe toti cei exclusi pana acum, pentru ca discutiile sa se poarte onest, de la acelasi nivel, ca de la membru PNL la membru PNL.

Mona Musca este alaturi cu tot sufletul de noul grup si sustine platforma liberala, doar ca a ales sa nu apara in public pana nu va obtine un verdict definitiv in justitie in ceea ce priveste sentinta data CNSAS de colaborare a sa cu fosta securitate, a mai adaugat Stolojan.

"Identitatea liberala nu trebuie abandonata. Suntem liberali si ramanem liberali. Din acest moment , Platforma politica liberala nu mai poate fi oprita in drumul ei pentru legitimare ca exponent al liberalismului romanesc modern", a declarat Valeriu Stoica.