Georgiana Ianus, studenta romanca de la drept care a castigat locul intai la prestigiosul concurs de procese simulate in domeniul dreptului comunitar, Competition - ELMC, a obtinut victorie si in finala din Luxemburg. Juriul de acolo a distins-o pe tanara studenta cu premiul „Best Speaker” (cel mai bun orator).

Studentii romani s-au clasat in frunte la Competition - ELMC, un prestigious concurs international de procese simulate in domeniul dreptului comunitar, organizat sub patronajul Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene.

Viitori avocati din tara noastra obtinut locul I la categoria Avocat General - prin Georgiana Ianus, colaborator la compania de avocatura BPV Grigorescu si locul al treilea la categoria echipe (dupa echipa Universitatii Harvard din SUA si echipa Universitatii din Stockholm, Suedia).

Georgiana Ianus, a reusit sa il surclaseze la aceasta competitie pe reprezentatul Universitatii Harvard, care a obtinut al doilea loc. Tanara este studenta in ultimul an la facultatea de Drept si, perntru moment, tanara parasit compania la care lucra pentru o bursa in Germania.

Catalin Grigorescu, avocat coordonator la societatea la care a lucat studenta, e foarte incantat de succesul tinerei. „Nu o angajam daca nu ii vedeam potentialul. Georgiana Ianus a lucrat cu noi ca studenta si pot spune ca are un nivel de maturitate cu mult peste varsta ei. Este cu mult peste un student de nivel mediu este bine pregatita”, a declarat Catalin Grigorescu.

Competition - ELMC este un prestigious concurs international de procese simulate in domeniul dreptului comunitar, organizat sub patronajul Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene.