Saptamana trecuta Cocolino s-a vazut tintuit in cusca lui din cauza unui plimbator de dosare putin cam prea inimos. Incepe a doua saptamana a campaniei „Salvati ursii de restaurant”, si totodata o saptamana care speram sa aduca un prim rezultat.

Pana una alta, ziarele si televiziunile din Romania, dar si foarte multi bloggeri, au prezentat eforturile Cristinei Lapis in lupta inegala pe care o duce cu hangii. In semn de multumire, prezentam in cadrul articolului cateva din materialele ce sustin campania, aparute la televiziuni si pe internet.

Aproape toate televizunile mari din Romania au acordat spatiu in jurnalele de stiri campaniei „Salvati ursii de restaurant”.

Prima TV, Realitatea TV, Pro TV si Antena 1 fac parte din careul care a promovat mai mult sau mai putin lupta dusa de reprezentantii „Libearty”

Urmeaza, cel putin din punct de vedere al numarului, blogarimea romana.

Merita multumiri si mai ale citari: Ii mentionam alan-dala, fara nici un criteriu de selectie: Deriva, Muzicant, Banateanu,

UnGabby, Igor, BrandMaker,

Bradut Florescu,

CopilulKoma, AdelaSamy, Ned si Deadvertising. Pentru cei pe care i-am uitat promitem ca nu se va mai repeta.

Trecem la capitolul presa scrisa, putin cam subtire reprezentat, insa cu mare impact.

Cotidianul, Curentul si Jurnalul National.

Campania a beneficiat de putina atentie a beneficiat si din partea site-urilor straine, materialul postat pe versiunea engleza a HotNews.ro, fiind preluata de mai multe organizatii de protecitie a mediului.

Enumeram Care2, PanNatural, NewsZoom si

Hole-Food Lifestyle