Cunoscut ca un mare admirator al sexului frumos, Ludovic Orban, ministrul transporturilor, si-a declarat ieri simpatia pentru Simona-Sensual. El ne-a marturisit ca, pe vremurile cand Simona prezenta vremea in Libertatea, nu scapa nici un numar al ziarului nostru pentru a vedea cu ce se mai imbraca apetisanta blonda.

Orban ne-a marturisit ieri acest lucru, dupa ce a ales sa foloseasca metroul pentru a ajunge la festivitatea prilejuita de cea de-a 30-a aniversare a Metrorex. Insotit de alaiul ministerial, seful de la Transporturi a calatorit cot la cot cu ceilalti oameni aflati la orele diminetii in metrou, imbarcandu-se la statia Gara de Nord, pentru a cobori la Nicolae Grigorescu.

Pe drum, Orban s-a instalat pe unul dintre scaune si a tras cu ochiul la un barbat de alaturi, care citea Libertatea. Dupa cateva clipe de dubla lectura, omul s-a sesizat, l-a recunoscut pe Orban si i-a inmanat ziarul. Zambind, ministrul i-a multumit si s-a pus pe citit, aratandu-se foarte multumit de faptul ca a gasit un mod placut de a-si petrece timpul pana la destinatie.

A zabovit ceva la sectiunea de politica, a trecut in revista actualitatea, dupa care a admirat indelung fata de la pagina 5, apoi a trecut la meteo. 'Libertatea e un ziar bun, usor de citit, care contine multe informatii. Imi placea sa urmaresc zilnic si rubrica meteo, cand era prezentata de Simona, ca sa vad cu ce se mai imbraca', ne-a marturisit Orban, dupa ce a terminat ziarul si calatoria.

integral in Libertatea