Targul National de Imobiliare, tIMOn, unul dintre cele mai importante evenimente al industriei imobiliare din Romania, organizat de catre Admedia Consulta va avea loc in perioada 12-16 decembrie, la World Trade Center, Bucuresti.

Scopul acestei noi editii este de a prezenta cele mai interesante proiecte si oferte ale principalilor dezvoltatori si promotori de afaceri imobiliare din Romania si din strainatate.

“Pe ultima suta de metri a acestui an, potentialii cumparatori isi planifica cheltuielile, inainte de majorarile preturilor din 2008. De ce? Pentru ca investitorii pot semna ultimele contracte, cu taxare inversa pentru TVA.

Si de aceasta data continuam traditia cu prezentari de proiecte in premiera, iar pana la aceasta ora avem deja inscrise 5 proiecte, care nu au mai fost lansate in cadrul altor evenimente de profil, adresate publicului larg”, declara Vlad Vlasceanu, director general Admedia Consulta.

Cifrele editiei din toamna: aproximativ 24000 de vizitatori, vanzari record de 10,7 milioane de euro in 40 de zile de la incheierea targului, contracte semnate in valoare de 3, 2 milioane de euro in perioada targului, si asta datorita celor 44 de companii expozante si a celor 14 proiecte noi. Pentru editia din decembrie, spatiul expozitional a fost ocupat deja in proportie de 80%.