Pentru cei interesati de o masina de oras mica, economica si atragatoare, Kia are ceva de oferit. Anume noul model de Picanto care va ajunge pe piata in 2008 schimbata in primul rand la nivel exterior fata de masina produsa in prezent.

Evident ca „praslea” de la Kia este influentat de fratele sau mai mare, C’eed, de la care a imprumutat mina grilei fata si o serie de linii de interior, precum forma consolei centrale.

Aspectul noii generatii a mini-ului Kia are o noua bara in fata, o grila mai atragatoare, capota motorului si farurile sunt si ele desenate mai elegant. In spate, Picanto are bara schimbata, dar si stopurile. Oglinzile exterioare sunt si ele dintr-o noua poveste. Picanto este acum o maisina mai interesanta care sugereaza chiar si veleitati sportive.

Picanto 3

Noua Picanto va putea fi achizitionata chiar si intr-o varianta pregatita de performata. Se va numi Picanto 3 va avea grila fata diferita de modelul de serie, dar si faruri de ceata incorporate sub bara si jante din aliaj de 15 inci sau de oglinzi incalzite si ajustabile. Pentru aceasta versiune Kia are pregatit un propulsor de 1.1 litri, pe benzina, de 64 CP.

integral in StiriAuto.ro