O reprezentatie cu spectacolului „Un Tango Mas”, de Razvan Mazilu, in regia lui Alexandru Dabija, productie a Teatrului Odeon din Bucuresti, va avea loc la Palatul Duna din Budapesta, in ziua de 27 noiembrie 2007.

Eevnimentul, organizat de ICR Budapesta, este dedicat serbarii Zilei Nationale a Romaniei si ii are capi de afis pe Razvan Mazilu si Petrica Monica.

Un Tango Mas, spectacol Razvan Mazilu in regia lui Alexandru Dabija, se joaca inca de la premiera, din mai 2006, cu casa inchisa, iar turneele sale din tara si strainatate - cele mai recente, la Brasov si Ierusalim - s-au bucurat de un mare succes.

Spectacolul Teatrului Odeon a obtinut numeroase premii la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamt, Festivalul Opera Estate Veneto, Bassano del Grappa (Italia), Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Festivalul International de Opera, Opereta si Balet - Brasov si la Festivalul National de Teatru Bucuresti.

Din distributia spectacolului fac parte: Amalia Iscu, Anisia Popescu, Cristina Patru, Gilbert Iscu si Laurentiu Lungianu.

Un Tango Mas este conform declaratiei lui Razvan Mazilu „ mai mult o incercare de a surprinde spiritul tangoului - dragostea, pasiunea, relatia femeie-barbat. Este, de fapt, un spectacol despre tango.

Provocarea si noutatea a fost sa punem fata in fata lumea dansatorilor profesionisti si pe cea a neprofesionistilor - oameni care au diverse profesii si ca suprema pasiune - tangoul”.

Eseul coregrafic semnat de Razvan Mazilu este o incercare de a destructura limabjul de tango argentinian si de a-l mixa cu elemente de dans contemporan. Spectacolul Teatrului Odeon este un sublim exercitiu de emotie care incanta si prin decorurile si light-design-ul realizate de Alexandru Dabija, se arata in comunicatul ICR.

Evenimentul va avea loc in sala de spectacole a Palatului Duna din capitala ungara.