Colaborarea celor de la Jukebox cu Huidu si Gainusa a purces simplu: „Vazut, placut, luat. De atunci au trecut aproape patru sezoane“, zice solistul Alex Vasilache. La „Cronica Circotasilor“, trupa il are ca solist vocal si pe Marius Popa, detasat de la formatia Popa-s.

El pune pe hirtie si textele cu care Jukebox ii satirizeaza in cintec pe „clientii“ emisiunii. „Cu baietii de la Jukebox ma stiu de vreo sapte-opt ani de prin cluburile de «live»! Veneam pe la concertele lor si ma distram copios. Din vorba in vorba, am inceput sa cintam impreuna.“

Alex are varianta lui: „In 2004 ma gindeam sa ma fac om cinstit, asa ca m-am lasat de fumat, m-am insurat, am fost patru saptamini in luna de miere si, sub presiunea familiei, m-am apucat de invatat pentru rezidentiat, fiind absolvent al Facultatii de Medicina.

Pentru a invata pentru examen, am facut un consiliu de familie cu trupa si l-am rugat pe Marius sa cinte cu Jukebox pina ma intorc la vatra“.

In 2005 a fost adoptat de sectia Chirurgie II de la Spitalul „Sf. Maria“, care a hotarit sa faca doctor din el. Ceva i-a dat planurile peste cap: Jukebox s-a calificat in finala nationala Eurovision 2005.

„Am facut un consiliu de familie, moment in care am anuntat femeile din viata mea ca nu pot renunta la muzica. Sint dependent! De ce femeile din viata mea? Pentru ca pina acum sapte luni, cind s-a nascut fiul meu, Vlad, eram singur intr-o familie formata aproape numai din femei.“ Sotia nu se simte neglijata, pentru ca Alex isi gaseste timp sa-i ofere surprize romantice.

„Asta-vara, de aniversarea casatoriei, am plecat dimineata pina la Viena, am baut o cafea la Schonbrunn si seara ne-am intors acasa.“ La rindu-i, Marius a avut feeling in ceea ce priveste aleasa: „Am cerut-o de sotie la sase luni dupa ce ne-am intilnit! S-a dovedit a fi cea mai inspirata alegere a mea!“.

Sotia nu numai ca nu e deranjata de admiratoarele partenerului, ci chiar il indeamna sa fie mai volubil, mai prietenos cu ele. „De regula sint cam in lumea mea si de multe ori lumea ma crede arogant din cauza asta!“

Un articol de Anca Nicoleanu

Integral in Cotidianul