„Stiam ca vin la Bucuresti si i-am abordat prin intermediul casei de discuri EMI Romania/Media Services. Au raspuns imediat acestui apel umanitar, fara sa ceara vreun onorariu”, spune Mihaela Radulescu.

Pe langa Neil Tennant si Chris Lowe, care vor fi prezenti sambata, de la 20.30, la teledonul de la Antena 1, alti artisti reprezentati de EMI Romania, printre care Thalia, Dave Gahan, de la Depeche Mode, si RBD, au donat obiecte personale care vor fi vandute in acelasi scop caritabil in cadrul unei licitatii care va avea loc ulterior.

Muzicienii sosesc maine la Bucuresti

Neil Tennant si Chris Lowe, cei doi membri ai formatiei, vor sosi in Romania maine, insotiti de o echipa de 21 de persoane, vor fi cazati la Hotelul Marriott si si-au exprimat dorinta de a vizita Bucurestiul chiar in ziua concertului.

Show-ul trupei va beneficia de multe efecte speciale video, iar ecranul de proiectie va avea 12 metri latime si 4 metri inaltime.

Totodata, organizatorul trebuie sa puna la dispozitia trupei o platforma pentru mixer, care sa poata sustine si o consola de sunet si lumini, care sa fie protejata printr-o bariera formata din agenti de securitate.

Pentru intregul echipament de sunet, lumini si proiectie, managementul trupei Pet Shop Boys a solicitat un spatiu special amenajat in forma cubica, avand latura de 3,5 metri.

Pentru ca toate cerintele tehnice ale celor de la Pet Shop Boys sa poata fi indeplinite, spatiul Salii Palatului a fost usor modificat. In culise, artistii au dorit cinci cabine securizate, dotate cu toalete particulare, 60 de prosoape care sa fie folosite in vestiar si pe scena si un birou de productie cu internet wireless.

Integral in Evz