Unul dintre milioanele de fani ai lui Harry Potter, din Marea Britanie, va avea un cadou perfect de Craciun: un rol de figurant in cel de-al saselea film din seria Harry Potter, intitulat Harry Potter si Printul Semipur (Harry Potter and the Half-Blood Prince). Concursul incepe vineri, se va incheia pe 20 decembrie, si este organizat de MSN si Warner Home Video.

Pe pagina de start a concursului vor aparea, saptamanal, serii de intrebari din filmele inspirate de cartile create de scriitoarea britanica J.K. Rowling. Competitorii trebuie sa aiba "cunostinte serioase", unele dintre intrebari fiind legate chiar si de distributia filmelor. O cautare pe Google ar trebui sa rezolve insa problemele.

Concursul este conceput ca un joc, raspunsul corect la o intrebare fiind conditia pentru a putea merge mai departe.

Castigatorul va fi premiat cu un rol de figurant in noua pelicula, in curs de filmare. Harry Potter si Printul Semipur este programat sa apara in noiembrie 2008.

Cele cinci filme din seria Harry Potter au batut toate recordurile in box office-ul mondial, depasind toate cele 22 de filme James Bond sau cele sase episoade din Razboiul Stelelor.