La Romexpo va avea loc in perioada 18 iunie-4 iulie 2004 prima expozitie de design dedicata Italiei, intitulata "Mythos Italia". Publicul roman va avea ocazia sa vada prima prezentare Ferrari din Romania, acompaniata de o suita impresionanta de masini de exceptie si de un spatiu complementar, dedicat in intregime Formulei 1.

Vor fi expuse peste 40 de masini, a caror valoare totala este estimata la peste 24 milioane de euro. Pe langa masinile Ferrari, "Mythos Italia" va prezenta si produse ale unora din cele mai prestigioase marci de moda, accesorii si parfumuri italiene.

Printre casele de moda din Romania care isi vor prezenta produsele la acest eveniment se numara si Mistake, casa de moda specializata pe rochii de mireasa si tinute de ocazie, ale carei creatii unicat au surprins deosebit de placut la "ExpoMariaj" de la Marriott.

Designerul Josette Rizea de la Mistake ne-a declarat ca in cadrul acestei manifestari publicul va avea ocazia sa admire creatii de lux, realizate din materiale deosebite, dupa ultimele tendinte in moda internationala, cu aplicatii deosebite si broderii realizate manual.

Creatiile Mistake au fost prezentate in trecut de vedete precum Diana Munteanu, Daniela Gyorfi, Lavinia, de la Spicy, Andreea Balan, Alina Sorescu sau Oana Zavoranu. Organizatorii anunta ca pretul biletelor de intrare la "Mythos Italia" va fi unul accesibil pentru toate categoriile.