David Beckham trece din nou prin momente dificile in plan sentimental, dupa ce i-au fost aduse noi acuzatii de infidelitate fata de sotia sa, Victoria. Internationalul englez a fost acuzat de Delfin Fernandez (43 de ani), fostul sau bodyguard, ca nu de putine ori si-a facut de cap cu femeile din Spania.

"Doar imi arata pe care o doreste, iar eu trebuia sa discut cu ea. Nici una nu a spus "Nu"", a dezvaluit fostul paznic, angajat in trecut si de presedintele cubanez Fidel Castro. Conform celor spuse de Delfin Fernandez la o emisiune de televiziune, Beckham a petrecut de curand in compania a trei tinere iberice.

Dupa ce a impartit patul cu cele trei senoritas, fotbalistul englez a preferat sa se concentreze in partea a doua a noptii asupra uneia dintre ele, pe nume Ana. Bodyguardul a declarat ca afacerea cu fosta asistenta a lui Beckham, Rebecca Loos, este reala, iar David a mai avut parte de aventuri erotice si cu alte femei. "Pe una, tot Rebecca o chema, a cules-o de la aniversarea lui Salgado.

Era barman. Apoi "a punctat" si cu Diana, pe care a cunoscut-o intr-o discoteca. Semana cu Victoria: inalta, ten inchis si slabanoaga", a mai spus Fernandez.