O captura de stupefiante de zile mari i-a dus pe politisti la Camera Deputatilor! Cele 7 kilograme de cocaina confiscate pe Aeroportul Otopeni, din bagajele unui romano-american, erau asteptate de consilierul deputatului PSD Viorel Gheorghiu, Ioan Potoroc.

Cetateanul romano-american Regep Ramadan, de 55 de ani, a sosit la sfarsitul saptamanii trecute pe Aeroportul Otopeni cu o cursa din capitala Venezuelei, Caracas, via Madrid. La scurt timp dupa ce avionul a aterizat, Ramadan a fost saltat de oamenii legii. Politistii de frontiera si vamesii au gasit in bagajele barbatului nu mai putin de 7 kilograme de cocaina pura, impachetata in 7 colete.

Ramadan fusese luat in vizor de anchetatori din pricina drumurilor dese pe care le facea in America de Sud, patria drogurilor. Imediat dupa prinderea traficantului, politistii si procurorii care fusesera intre timp chemati la fata locului l-au "dibuit" si pe omul care il astepta pe Ramadan in zona publica a aeroportului. Destinatarul pachetelor cu cocaina, care valorau pe piata neagra 800.

000 $, era Ioan Potorac. El si-a pierdut urma pe aeroport si a fost "saltat" a doua zi, pe DN1, pe cand se intorcea de la Busteni. incoltit, Potorac a scos o legitimatie de consilier la Camera Deputatilor. Atat el, cat si Ramadan s-au ales cu mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potorac e consilierul deputatului PSD Viorel Gheorghiu, care, la randul lui, este judecat de cativa ani pentru ca ar fi inscenat furtul propriei masini pentru a incasa banii de asigurare. in cazul lui Potorac, ciudat e faptul ca oamenii legii nu au asteptat sa vada unde ar fi trebuit, de fapt, sa ajunga drogurile.