Duminica dupa-amiaza, vicepresedintele Aliantei Civice, Puiu Siru, a fost amenintat cu arma de catre presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.

Puiu Siru a declarat pentru ZIUA ca il va actiona in judecata pe "baronul" din Focsani, relatandu-ne si scena incidentului: "Am fost impreuna cu doua colege din Alianta Civica la sectia 11 de votare, pentru a observa cum se deruleaza procesul de vot.

La iesire, am dat ochi in ochi cu Marian Oprisan, care aflat intr-un Audi, insotit de body-guarzi, a deschis geamul masinii si m-a amenintat: "Pe tine pana diseara te impusc. M-am saturat si nu vreau sa te mai vad!"" Vicepresedintele Aliantei este de parere ca avertismentul lui Oprisan a fost determinat de faptul ca in ziua alegerilor el a deconspirat o frauda de proportii.

"Doi s'un sfert", la reparat televizoare

"Dintr-o informatie, am aflat ca la un atelier de reparat televizoare sunt depozitate pachete cu buletine de vot.

M-am deplasat acolo impreuna cu toti ceilalti lideri ai formatiunilor din opozitia vranceana si am intalnit un personaj cunoscut in mediile publice focsanene ca fost sef la Unitatea de Informatii a MI 0215 si care astazi este sef la Directiei Judetene de Protectie si Anticoruptie din Ministerul Justitiei. Acesta s-a blocat si si-a justificat pueril prezenta acolo.

E adevarat ca nu am gasit buletine de vot, dar asta nu inlatura suspiciunile".