Un procuror italian a tras un semnal de alarma referitor la inmultirea sectelor sataniste in Italia dupa ce, in cursul weekend-ului, politia a descoperit cadavrele a doi adolescenti ucisi cu bestialitate in timpul unui ritual satanic de sacrificare.

Chiara Marino, de 19 ani, si Fabio Tollis, 16 ani, dati disparuti din ianuarie 1998, fusesera vazuti pentru ultima oara parasind o pizzerie alaturi de citiva membri ai formatiei lor de muzica rock heavy metal “Bestie di Satana” (Fiarele Satanei). Trupurile lor au fost gasite intr-o groapa sapata la o adincime de doi metri, linga orasul Busto Arsizio, in nordul tarii.

Politistii au emis mandate de arestare pentru patru membri ai trupei sub acuzatia de crima rituala.

“Este vorba de niste crime de o mare cruzime si salbaticie, comise cu intentia de a provoca durere extrema prin activitatea rituala, ceva ce n-am mai vazut de-a lungul intregii mele cariere”, a declarat seful echipei de investigatii, procurorul Antonio Pizzi.

Dupa cit se pare, Chiara Marino si Fabio Tollis au murit in timpul unui ritual alimentat de efectul cocainei, adolescenta fiind ucisa sub luna plina, cu un cutit infipt in inima. Tollis, membru al trupei, a fost ucis cu un ciocan care i-a zdrobit capul, dupa ce a incercat sa-i impiedice pe ceilalti membri ai trupei sa o ucida pe Chiara Marino.

Dupa cit se pare, fata a fost omorita deoarece prietenilor ei satanisti le intrase in cap ideea ca este reincarnarea Fecioarei Maria.

Morti suspecte in anturajul unui lider

Crimele au oripilat intreaga Italie, toate ziarele dind detalii despre luminarile negre si craniile de tap care decorau dormitorul tinerei Marino, dar si amanunte despre violentele sexuale la care se pretau membrii cultului satanist. Temerile sint cu-atit mai mari cu cit dubla crima rituala nu pare sa fie un incident izolat.

Unul dintre presupusii criminali se afla deja in spatele gratiilor, fiind incarcerat pentru ca si-a ucis o fosta logodnica. Politia presupune ca Andrea Volpe, liderul trupei rock, si-a ucis logodnica deoarece aceasta aflase despre cele doua crime rituale.

Totodata, politia a redeschis niste dosare referitoare la moartea suspecta a patru persoane din anturajul aceluiasi Volpe. Una dintre acestea a murit in urma unei supradoze de droguri. Un alt barbat, despre care anchetatorii cred ca a luat parte la crimele rituale, a fost ucis intr-un accident de masina.

Un al treilea a fost descoperit mort, spinzurat de un stilp de electricitate, in timp ce un al patrulea a fost gasit carbonizat intr-o masina complet arsa.

In Italia se presupune ca exista circa 5000 de membri au cultului satanist, un sfert dintre acestia fiind tineri cu virste cuprinse intre 17 si 25 de ani. Potrivit specialistilor, virsta initierii in satanism este din ce in ce mai mica, iar cele mai multe secte se gasesc in nordul Italiei, unde comuniunea familiala traditionala s-a destramat din cauza migratiei fortei de munca.