Din aceasta saptamana, postul "Antena 1" difuzeaza serialul cel mai apreciat din Italia la ora actuala, "Vivere", in care unul dintre rolurile principale este detinut de romanca Dorelia Vasilescu. Plecata la Roma inca de la varsta de 18 ani, tanara femeie a ajuns in scurt timp actrita, prezentator TV si, totodata, un sex-simbol dupa care sunt innebuniti barbatii celebri din Italia.

Astfel, daca ar fi sa dam crezare presei din "Cizma", printre "masculii" care s-au perindat prin viata vedetei se numara atacantul Nationalei de fotbal a Italiei, Bernardo Corradi, un sponsor important al echipei "Lazio" si, surpriza, "stiristul" de la "Prima TV", Adrian Bucur.

Ei bine, credeti sau nu, frumoasa Dorelia Vasilescu a fost prima iubire a vedetei "Prima TV", Adrian Bucur. Originari din acelasi oras, Slobozia, Dorelia, "bomba sexy" a Italiei, si "stiristul" s-au iubit in perioada adolescentei, povestea lor de dragoste fiind cunoscuta de toti locuitorii din urbe.

"Atunci m-am indragostit prima oara. Era seara banchetului din clasa a opta si mi-amintesc ca am dansat impreuna, am chicotit pe seama profesorilor si ne faceam planuri de viitor... Era, fara discutie, o fata dupa care iti era imposibil sa nu intorci capul si, ori de cate ori ieseam impreuna in oras, mi se parea ca sunt cel mai mandru barbat...

copilarii", vorbeste nostalgic Adrian Bucur, prezentatorul matinalului de la "Prima TV", despre Dorelia Vasilescu, actrita care a cucerit Italia.

Poveste de amor in liceu

Idila lor a continuat in liceu, mai ales ca aveau sa fie din nou colegi, de asta aceasta la Liceul Pedagogic din Slobozia. Amandoi au vrut sa se faca invatatori, dar, din pacate, nici unul n-a profesat macar o secunda, fiecare alegand un alt drum. Apropierea dintre ei s-a aprofundat treptat, atat Adrian, cat si Dorelia avand aceleasi preocupari. El prefera teatrul, literatura si filosofia.

Ea era atrasa tot de teatru, dar si de vioara sau concursurile de miss.

Premiu de miss luat de la Botezatu

Primul astfel de concurs l-a prezentat chiar Adrian, iar castigatoare a fost cine alta decat Dorelia. "Nu ca n-ar fi meritat, si-a luat premiul chiar din mana lui Catalin Botezatu", declara Bucur. Si amintirile vin de la sine. "Imi aduc aminte si acum, cand fugeam de la mate' ca sa mergem la gradina zoologica. Sau cand, la ziua ei de nastere, am scapat o felie de tort pe rochia sa superba.

M-a boscorodit doamna Vasilescu, dar ea mi-a luat apararea. Vreau sa spun ca nu am uitat-o niciodata, chiar daca au trecut atatia ani. Drept dovada, am acasa, la Slobozia, un tablou pe care Dorelia mi l-a daruit la o aniversare a mea. Un peisaj pictat chiar de mama sa... un lan de floarea-soarelui", spune nostalgic Adrian.