Desi a reusit in ultimul timp prestatii bune, nationala de fotbal a Romaniei continua sa se afle in cadere libera. Conform ultimului clasament dat publicitatii de FIFA, tricolorii ocupa locul 31 in lume, cu 8 pozitii mai jos fata de ierarhia lunii trecute.

Principalele adversare ale formatiei noastre in preliminariile pentru Mondialul din 2006, Olanda si Cehia se afla pe locurile 5 si respectiv, 11.

Text montaj

Nationala de fotbal a Romaniei a cazut, fata de luna trecuta, opt locuri in clasamentul intocmit de Federatia Internationala de specialitate.

Daca in mai, trupa pregatita de generalul Iordanescu se situa pe pozitia a 23-a, acum tricolorii ocupa abia locul 31 in lume, cu 645 de puncte acumulate, cea mai slaba performanta din ultimii zece ani. La egalitate cu Romania se afla reprezentativa Rusiei, participanta la Euro 2004.

Principalele adversare ale echipei noastre in preliminariile pentru Campionatul Mondial - Germania 2006, formatiile Olandei si Cehiei se gasesc pe locurile 5 si respectiv, 11. Finlanda, nationala impotriva careia vom debuta pe 18 august in campania de calificare la Turneul Final, se claseaza pe pozitia a 42-a.

Ierarhia mondiala este dominata de Brazilia, Franta si Spania.