Ca si la celelalte etape, echipa “Mach 1 Pro Motor” va alinia toate cele trei echipaje ce evolueaza pe autoturisme Renault Clio RS.

O noutate in ceea ce priveste componenta echipei este marcata de reaparitia in formula completa a echipajului George Grigorescu – Cristi Dicianu (director executive Pro FM) ce concureaza pe acelasi Renault Clio RS de Grupa N.

Chiar inaintea startului in Raliul “Mobil 1” care se va desfasura in jurul Clujului, pe un traseu 100% de asfalt ingust si tehnic, cu probe speciale inedite, lupta la categoria A2 (doua roti motrice, 2000 cc) se anunta din nou deosebit de interesanta.

In primul rand datorita faptului ca la etapa precedenta – Raliul Baia Mare, favoritii Mihai Leu si George Grigorescu au urcat pe podium, alaturi de alt pilot al echipei “Mach 1 Pro Motor” – Edwin Keleti.

Rezultatul foarte bun inregistrat in Buclele 2 si 3 ale traseului de la Baia-Mare si abandonul lui Daniel Burchel au consolidat locul II la categoria A2 ocupat acum de primul echipaj de la “Mach 1 Motorsport”.

Si asta in conditiile in care locul I ramane cel putin deocamdata de neatins, datorita diferentei mari de putere dintre performantul Hyundai Kit Car (270 CP) al pilotului Mihai Leu si Renaul-ul Clio RS de Grupa N (180 CP) pilotat de George Grigorescu.

O comportare foarte buna si o evolutie constanta dovedeste in C.N. de Raliuri si echipajul Edwin Keleti – Anton Avram care a reusit sa urce din nou pe podium (locul III) la Raliul Maramuresului “Siromex”.

Publicul se anunta numeros la Raliul “Mobil 1” de langa Cluj, mai ales ca traseul Tarnita – Marisel – Belis este situat intr-o zona de agrement binecunoscuta.

Mach 1 Pro Motor